ENNAKKO: Kotona jatketaan PJK:ta vastaan

Ruutupaitojen kolmen kotiottelun putki tulee päätökseen lauantaina, kun PJK Pirkkalasta saapuu Kauppikselle.

Ruutupaidat otti Riemusta hienon voiton, mutta edessä on toinen vähintään yhtä tärkeä kamppailu. PJK on alkukaudesta kärsinyt samasta nousijajoukkueen syndroomasta kuin RP viime kaudella. Tiukat ottelut ovat lähes järjestäin kääntyneet vastustajalle ja plakkarissa on kauden ensimmäisen puolikkaan jälkeen vain 5 pistettä. PJK:ta ei pidä jumbosijasta huolimatta aliarvioida, sillä joukkue on pelannut erittäin tasaisia otteluita; viimäisimpänä jatkoaikatappio KaDylle. PJK:n alkukauden tehokkain pelaaja on Miikka Mörö, joka on taiteillut 11 ottelussa tehot 6+5. Ruutupaidat vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella lukemin 1-3 (1-0) erittäin vahvan toisen puoliajan avulla.

Ruutupaidat pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla. Tämän kauden laaja kokoonpano on tuottanut monessa ottelussa hedelmää, sillä joukkue on poissaoloista huolimatta sanut pidettyä pelin tason korkealla. Viikolla huolia herätti maalivahtitilanne, sillä Iiro Auvinen on edelleen sivussa loukkaatumisen vuoksi ja Juuso Kevari kärsii pelikieltoaan. Maalinsuulle löydettiin kuitenkin pätevä tuuraaja, kun RP2:sen Rasmus Hakala nousee kokoonpanoon. Kokenut Hakala on pelannut tällä kaudella jo Kakkosta ja alla on myös liigaotteluita Ruutupaitojen riveissä aikaisemmalta liigarupeamalta. Ruutupaitojen tehot ovat tällä kaudella jakautuneet tasaisesti, sillä jo 14 pelaajaa on saanut nimensä tehotilastoihin. Tehokkaimpina ovat tähän mennessä olleet Nicolas Tuisku (7+1), Miika Niemi (4+3) sekä Aapo Autio (3+4).

Viime viikonlopun poikkeusaikataulusta on nyt palattu normaaliin, joten ottelu alkaa klo 16:00. Tule kannustamaan RP voittoon!