ENNAKKO: Tauko ohi ja pelit jatkuvat

Ruutupaitojen joulutauko on ohi ja pelit jatkuvat loppiaisen jälkeen kahdella ottelulla.

Lauantaina joukkue matkustaa Ouluun Tervereiden vieraaksi ja sunnuntaina Ykkösessä pelaava LPK saapuu Kauppikselle Futsal cupin 4. kierroksen merkeissä. Lauantain vastustaja Tervarit koki juuri joulutauon kynnyksellä kovan takaiskun, kun joukkuetta rankaistiin 7 pisteen menetyksellä pelikelvottoman pelaajan peluutuksen takia. Rangaistuksen takia Ruutupaitojen selässä hengittänyt Tervarit putosi sarjataulukon hännille. Joukkue on näin ollen kuin talviunesta herätetty karhu, joten RP:n tulee olla Oulussa todella vireessä, jos pisteitä halutaan mukaan Vaasaan. Joukkueen parhaat pistemiehet ovat kokeneet Adrian Rizvani ja Dritan Stafsula.

Sunnuntaina Kauppiksella nähdään taas pitkästä aikaa Ruutupaitojen Futsal cupin ottelu, kun Lohikosken Pallokerho saapuu vieraaksi. Futsal-Ykköseen täksi kaudeksi noussut LPK on tasaisessa sarjassa sijalla 8. Edellisessä ottelussa ennen joulua joukkue otti hienon voiton kotonaan, kun KP-V Monkulat kaatui selvästi lukemin 9-3 (2-1). Joukkueen parhaat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet Valtteri Lohi ja Tuomas Koppelomäki

Ruutupaidat lepäili ennen joulua viikon, jonka jälkeen harjoitukset ovat jatkuneet normaalisti. Maalivahti Iiro Auvinen on palailemassa pikku hiljaa pelikuntoon, mutta vielä Iiro ei ole kokoonpanossa. Malivahtitilanne on kuitenkin kunnossa hyviä otteita esittäneen Rasmus Hakalan myötä. Loukkaantumisia ei Iiron lisäksi ole, mutta muutaman pelaajan pelikunto on sairastelun takia vielä avoinna. Perjantain viimeistelyharjoituksissa taistellaan pelipaikoista tosissaan, sillä laajasta kokoonpanosta on tyrkyllä otteluun iso joukko pelaajia.