ENNAKKO: Edessä tehoviikonloppu Kauppiksella!

Ruutupaidoilla on edessä kova viikonloppu kotikentällä, kun kahdessa ottelussa asettuu vastaan liigan kärkijoukkueita.

Lauantain liigaotteluksi alunperin merkitty Ruutupaidat - Ilves muuttui tosin Cupin kamppailuksi, sillä puolivälierä tulee pelata ennen tammikuun loppua. Liigaottelu siirrettiin pelattavaksi 5.3. Vastustajana Ilves on RP:lle kovin tuttu, sillä joukkueilla on takana reilusti yli kymmenen kohtaamista. Nykyisen liigataipaleen kaikki kamppailut ovat menneet Ilveksen nimiin, joten Ruutupaidoilla on ottelussa kana kynittävänä. Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, kun se on ruutiininomaisesti napsinut 14 ottelusta 31 pistettä. Joukkue menetti ennen kauden alkua muutamia pelaajia muihin seuroihin ja myös loukkaantumiset ovat veroittaneet joukkueen kokoonpanoa. Viime viikoina joukkue on kuitenkin saanut takaisin kentälle kokeneet Juhana Jyrkiäisen ja Jarno Majamaan, joten joukkue tulee Vaasaan varmasti vahvalla kokoonpanolla. Ottelun voittaja etenee Futsal CUpin lopputurnaukseen Espooseen, joten ottelun panos on iso.

Sunnuntain liigaottelussa Kauppikselle saapuu sarjakakkonen Leijona Futsal. Viime vuosien vahva panostus on nostanut Leijonat Suomen futsalin kärkikastiin ja joukkueen peli on näyttänyt koko kauden toimivalta. Maalipörssiä johtava Jussi Nyström omaa kovan ja tarkan laukauksen ja ulkomaanvahvistus Dusan Milojevic on kenties koko sarjan taitavin peluri. RP saa siis sunnuntaina näyttää parastaan, jos pistesaldoa halutaan kerryttää.

Ruutupaidat pääsee viikonlopun otteluihin hyvistä lähtökohdista, sillä loukkaantumisen takia poissa on ainoastaan Iiro Auvinen, jonka kuntoutus vie vielä useita viikkoja. Kokeneet JC Westermark ja Pekka Liukkonen palaavat kokoonpanoon, joten kentälle saadaan todella vahva nippu. Valmentaja Krstevskin johdolla viimeiset viikot harjoituksissa on keskitytty prässitason vaihteluun ja maalitekoon. 

Edessä on todellinen tehoviikonloppu Kauppiksella! Tule nauttimaan urheiluviihteestä ja kannustamaan RP voittoon! Oi Rp on!