RAPORTTI: Elämmä vaikeita aikoja

Ruutupaitojen kausi on tällä hetkellä vaikeassa tilanteessa, sillä joukkue kärsi jo kolmannen reilun tappion peräkkäin.

RP:ta kuritti tällä kertaa Tampereen Tesoman urheiluhallissa PP-70, joka latoi taululle lukemat 8-2 (3-0). Ottelu lähti Ruutupaitojen kannalta katastrofaalisesti liikkeelle, sillä kotijoukkue PP iski maalin kaikista kolmesta ensimmäisestä paikastaan, joten kuuden minuutin kohdalla tulostaululla komeili lukemat 3-0. Maalin jälkeen RP otti aikalisän ja saikin peliään paremin raiteille, mutta maalien muodossa se ei näkynyt. Tauolle mentiin näin ollen samoissa lukemissa. 

PP kasvatti johtoon 25 minuutilla, mutta hetki sen jälkeen RP kavensi. Hienon siurajakuvion viimeisteli Lauri Karri. Maali toi toivoa peliin, mutta se ei kestänyt kauan, sillä PP-70 rankaisi heti seuraavalla minuutilla. Lauri Karri kavensi eron toistamiseen kolmeen maaliin, mutta taas PP lopetti kirin seuraavassa vaihdossa. Lopussa numerot vielä repesivät kahdella maalilla, kun RP:n pelaajat menettivät pallon lentävän maalivahdin ollessa jo pois maaliltaan. Loppulukemat näin ollen lohduttomat 8-2 (3-0).

Häviö oli raskas, sillä voitolla PP nousi Ruutupaitojen ohi viimeiselle playoffpaikalle. Lisäksi takana hengittävät PJK ja Riemu ottivat voiton omissa otteluissaan, joten nyt molemmat joukkueet hengittävät RP:n niskaan kahden pisteen sisällä. Ruutupaidat tulee siis loppukaudella pelaamaan playoffpaikan ohella myös putoamisen välttämisestä.