ENNAKKO: Vieraaksi SoVo ja GFT

Pelit käyvät vähiin ja panokset kovenevat.

Ruutupaidoilla on runkosarjaa jäljellä enää 5 ottelua, joista kaksi pelataan tulevana viikonloppuna Kauppiksella. Ottelut ovat joukkueelle äärimmäisen tärkeitä, sillä Ruutupaidat tarvitsee pisteitä sekä pudotuspeli- että putoamistaistelussa. Vastaan viikonlopun otteluissa asettuvat oman pudotuspelipaikkansa jo varmistaneet Someron Voima sekä Golden Futsal Team Espoosta.

Lauantain vastustaja on sarjataulukossa neljäntenä. Upean alkukauden pelanneen joukkueen tahti on viime aikoina hieman hiipunut. Mistään notkahduksesta ei voida kuitenkaan puhua, sillä joukkueella on neljästä viimeisestä ottelusta yhtä monta voittoa. Joukkueen kirkkain tähti on maajoukkueeseenkin noussut Arber Istrefi, joka johtaa liigan pistepörssi 35 tehopisteellään.

Sunnuntain vastustaja GFT on ollut viime aikoina nousujohteisessa vireessä, sillä joukkue on vaikean alkukauden jälkeen päässyt voittojen tielle. Viimeisimpänä merkkinä parantuneesta pelistä on Suomen Cupin mestaruus, jonka GFT nappasi voittamalla lopputurnauksessa Ilveksen ja PJK:n. Joukkueen kirkkain tähti Panu Autio on vielä todennäköisesti sivussa kylkiluun murtuman vuoksi, mutta joukkueen muut maajoukkuepelaajat Miika Hosio ja Niko Stenholm matkaavat Vaasaan.

Ruutupaitojen kokoonpanohuolet jatkuvat, sillä aikaisempien poissaolojen ohella myös saisrastelut ovat olleet joukkueen murheena viikolla. Rasmus Hakalan ja Aapo Aution pelikuntoa tarkastellaan ennen otteluita. Joukkueen kestohuoli on ollut jo monta vuotta helmikuu ja jalkapallokauden kunnollinen alku, sillä liian harva joukkueen pelaajista laittaa edelleen futsalin futiksen edelle. Moni muu joukkue tuntuu jo päässen tämän taistelun yli, mutta RP jatkaa painimistaan ongelman kanssa.

 Molemmat ottelut alkavat Kauppiksella klo 16:00. Tule kannustamaan RP voittoon, sillä joukkue tarvitsee nyt kipeästi pisteitä!