Ruutupaidat tukalassa tilanteessa

Ruutupaitojen kausi Futsal-Liigassa on ajautunut tukaalaan tilanteeseen, kun jäljellä on enää yksi sarjakierros.

Sunnuntaina viimeisen kotiottelunsa Ilvekselle puhtaasti 0-6 (0-4) hävinnyt joukkue on nimittäin pudonnut sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle eli karsijan paikalle. Lauantaina joukkueella on voitolla vielä mahdollisuus nousta ohi PJK:n ja Riemun, mutta tilannetta hankaloittaa se seikka, että vastustajana kyseisessä ottelussa on vieraskentällä sarjajohtaja Sievi Futsal. Lisäksi PJK:n tai Riemun on hävittävä oma viimeinen ottelunsa, jotta nousu on mahdollista.

Hyvin alkanut kausi on siis ajautunut hankalaan loppuun. Hankala pelaajatilanne ja siitä aiheutunut huono harjoittelu ovat kenties syinä mahalaskuun, mutta kaikilla pelaajilla on myös peiliinkatsomisen paikka. Niin surkeaa on peli ollut viime viikkoina. Sievi ottelun päättyessä tappioon asettuisi karsinnoissa vastaan Ykkösen toiseksi sijoittuva joukkue, joka on jo varmistunut FC Raumaksi. Toissa kaudelta Ruutupaidoille tuttu joukkue on päässyt hankalan alkukauden jälkeen oivaan vireeseen, joten karsinnoissa vastus olisi varmasti kova.

RP ei ole heittänyt kuitenkaan vielä kirvestä kaivoon vaan Sievi lähdetään lauantaina haastamaan tosissaan. Sarjan voiton varmistaneella joukkueella ei ole ottelussa pelattavaa, joka on Ruutupaitojen etu. Ottelu alkaa klo 15.00.