RAPORTTI: Karsinta tilanteessa 1-1

Ruutupaitojen ja FC Rauman välinen Liigakarsinta on viikonlopun jälkeen tilanteessa 1-1, kun molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa.

Lauantain ottelussa Vaasassa Ruutupaidat oli lopulta parempi lukemin 4-3 (1-1). Nihkeän alun jälkeen joukkue sai pelistä otteen ja etenkin toinen puoliaika oli joukkueelta erittäin vahvaa pelaamista. Ottelu tuntui jo ratkenneen tilanteessa 4-1, mutta Rauma tuli tehokkaalla reikäpaitapelillä vielä maalin päähän. Kypsästi lopussa palloa pitänyt RP kesti loppuun saakka ja vei ensimmäisen osa-ottelun lopulta ansaitusti. Maalintekijöinä kotijoukkueelta Lauri Karri, Miika Niemi, Nicolas Tuisku sekä Matias Träskbäck.

Sunnuntaina Raumalla Ruutupaidat oli koko ottelun unten mailla. FC Rauma vei ottelua alusta alkaen hyvin toimineen korkean prässin turvin ja Ruutupaitojen pelaaminen oli tervanjuontia. Joukkue roikkui kuitenkin pitkään pelissä mukana, sillä tilanteessa 3-2 tasoitus ei ollut hirveän kaukana. FC Rauma kuitenkin naulasi loppulukemat 4-2 (2-1) Ruutupaitojen nukahtaessa reikäpaitapelin pallon menetyksen jälkeen. RP:n maaleista vastasivat Aapo Autio Ja Matias Träskbäck.

Voittoen ollessa tasan 1-1 venyy ottelusarjan ratkaisu ensi lauantaille, kun joukkueet kohtaavat Vaasassa klo 18:00. Ruutupaidoilla on ottelusarjassa kotietu, mutta muuten puntit ovat täysin tasan. Lauantaina nähdään kumpi ansaitsee ensi kauden Liigapaikan!