ENNAKKO: Liiga vai Ykkönen?

Ruutupaitojen kausi tulee lauantaina päätökseen, kun ratkaisevassa kolmannessa liigakarsinnassa vastaan asettuu FC Rauma.

Molemmat joukkueet ovat vieneet omat kotiottelunsa melko selvästi. Toki Ruutupaidat päästi kotona Rauman vielä maalin päähän, mutta pelillisesti RP oli kotiottelussaan selvästi parempi. Niin oli myös FC Rauma sunnuntaina, kun RP ei saanut vieraskentällä peliään kulkemaan. Kolmannessa ottelussa Ruutupaidoilla on näin ollen selvä kotietu, mutta muuten puntit ovat täysin tasan.

Ruutupaidat pääsee otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä kokoonpanoon saadaan reilusti miehiä. Poissa on ainoastaan Miika Niemi, joka on AC Kajaanin matkassa. Kokoonpanoon palaa Pekka Liukkonen, JC Westermark, Ilari Antila ja Mustafa Maki. Valmentaja Krstevskillä on näin ollen paljon valinnan varaa.

Ottelussa on paljon pelissä, sillä liigapaikka on joukkueelle ja koko Vaasan futsalille iso asia. Ykkösestä takaisin nouseminen ei ikinä ole helppoa. Joukkue tarvitsee tukeasi, joten tule Kauppikselle kannustamaan RP voittoon! Ottelu alkaa klo 18.00.