Matias Träskbäck jatkaa Ruutupaidoissa!

Matias Träskbäck  teki vuoden jatkosopimuksen Ruutupaitojen kanssa.

Tulevalla kaudella Ruutupaitoja vahvistava Matias on ollut joukkueen kantavia voimia viime kausina. Painavan laukauksen ja taitoa omaava Matias aloittaa jo seitsemännen kauden Ruutupaidoissa.

 

Toimitus istui alas juttelemaan tulevasta kaudesta Matiaksen kanssa.

"Tämä vuosi on nyt ensimmäinen kun pääsee keskittymään futsaliin oikeasti ykköslajina ja töitä on nyt tehty kunnolla elokuusta lähtien futiskauden ohella. Tavoitteena on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon omalla panoksella ja tietysti kehittää omia ominaisuuksia yhdessä joukkueen kanssa peli peliltä, mikä toivottavasti näkyy myös tulostaululla.

Meillä on joukkueessa paljon taitoa, mutta yksilöiden sitoutumisessa on meillä perinteisesti ollut ongelmia varsinkin keväällä. Silloin on vaikea kehittää peliä, mutta uskon että tänä vuonna tilanne on parempi!

Viime kaudesta jäi vähän karvas maku, vaikka karsinnat lopulta hienosti hoidettiinkin. Uskon kuitenki, että tällä kaudella paremmalla sitoutumisella mennään joukkueena paljon eteenpäin. Isoin muutos viime kauteen on ehdottomasti tutkapari Toni "Tökö" Pylkkäsen paluu, joten innolla odotan mitä saadaan aikaan. Ja pikkubussissa on taas tunnelmaa!"

 

Lisää sopimuksia julkaistaan pian, joten olkaa kaikki kuulolla!