Toni "Toke" Pylkkänen palaa Ruutupaitojen vahvuuteen!

Paluumuuttajan mietteitä.

"Toke" pelasi ensimmäiset futsal ottelunsa Ruutupaidoissa jo kaudella 2010-2011, muutaman viime vuoden poissaolon jälkeen paluuntekevä nopea vasenjalkainen pelaaja on oiva lisä tulevan kauden kokoonpanoon.

 

Pelasit viimeksi kaudella 2015-2016 aloittaen Kemiä vastaan 1+1 tehoilla ensimmäisellä 10 minuuttisella, mutta sitten vakava polvivamma päätti kautesi ennen kuin se kunnolla alkoikaan. Millä mietteillä aloitat tulevan futsal liigakauden?

"Hyvillä mielin aloitan tottakai tulevan kauden, kipinä on ollut erittäin kova päästä takaisin pelaamaan vaikeiden loukkaantumisten jälkeen. Loukkaantumisista on toivuttu ja sain hyvän jalkapallokauden VPS-j:ssä alle, jossa pääsin hyvin nostamaan kuntoani tulevaa kautta varten. Nyt täysi keskittyminen on pelkästään futsalissa."

 

Mitkä ovat vahvuutesi ja kehityskohteet mielestäsi?

"Omia vahvuuksiani ovat varmasti nopeus, liike ja haastamiset 1v1 tilanteissa. Kehityskohteeksi voisin mainita ainakin tasaisuuden, jota yritän kehittää tulevalle kaudelle peli peliltä enemmän."

 

Tavoitteet tulevalle kaudelle?

"Joukkueen tavoitteeksi olemme asettaneet playoff paikan ja itselleni tottakai kehittyä eteenpäin, jotta voin auttaa joukkuetta saavuttamaan tarvittavia voittoja."