Niemi jatkaa, Volotinen ja Pylväinen vartioimaan RP:n maalia!

Kaksi uutta sopimusta ja Niemi jatkaa!

Niemen jatko on iloinen asia joukkueelle, monena kautena mukana ollut Miika pelaa vielä Kajaanissa jalkapallokauden loppuun ja liittyy tämän jälkeen välittömästi mukaan RP:hen.

Tulevan kauden maalivahtikaksikko on kiinnitetty pelaajaryhmään mukaan kun Samu Volotinen ja Jukka Pylväinen tulevat vartioimaan RP:n maalia. Molemmat omaavat isot raamit ja valmiudet pelata korkealla tasolla.

Samu on tuttu pelaaja monelle jalkapallon seuraajalle, sillä hän edustaa Veikkausliigajoukkue Vaasan Palloseuraa tällä hetkellä. Aikaisemmin pääkaupunkiseudulla mm. futsalin ykköstä pelannut Samu omaa kokemusta futsalista siis jo aikaisemmin.

Jukka on aiemmin pelannut futsalia Vaasan kakkosdivarissa ja nyt aukesi paikka uusiin haasteisiin, johon "Pylvis" päätti tarttua. Pylvis on isokokoinen, hyvin peittävä ja liikkuva maalivahti.

 

Miika tavoitettiin Kajaanista, jossa hän valmistautuu ykkösdivari karsintoihin AC Kajaanin kanssa. 

 

Mitä odotat tulevalta liiga kaudelta?

"Odotan erittäin vauhdikasta kautta. Varmasti kärkinelikko erottuu muista, mutta viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään tiukkaa taistelua usean seuran kesken."

 

Omat kehityskohteet ja vahvuudet

"Omat kehityskohteet 1vs1 ohittaminen hyökkäyspäässä ja kliinisyyttä viimeistelyyn. Vahvuudet varmaan fysiikkapuolella, varsinkin nopeus ja kuntopuolella."

 

Tavoitteet tulevalla kaudella

"Tavoitteet joukkueen kanssa ehdottomasti pelata tasaisen hyvä kausi, sitä kautta pudotuspeleihin ja siellä mahdollisimman pitkälle. Henkilökohtaisesti kehittyä futsalpelaajana ja parantaa viimekauden pisteissä."