RAPORTTI: Ilves niukkaan voittoon Ruutupaidoista

Ruutupaidat kohtasi lauantaina Vaasassa Ilveksen, tiukan pelin jälkeen loppulukemat kirjattiin 3-4.

RP aloitti pelin todella väkevästi kun peliä oli pelattu minuutin verran Matias Träskbäck pamautti Toni Pylkkäsen sivurajasta pallon suoraan Ilveksen maalin yläkulmaan.

Maalin jälkeen Ilves otti pallonhallinan itselleen, mutta tiiviisti puolustanut RP sai pidettyä Ilveksen pois pahimmilta maalipaikoilta. Jakson lopulla Träskbäck löysi targettina häärineen Henrik Wennmanin joka todella upeasti Hannu Tihismäisesti pisti pallon ”takavasaralla” maaliin.  Puoliajalle siirryttiin näin ollen RP:n 2-0 johdossa.

Toiselle jaksolle Ilves painoi heti päälle todella sisuuntuneena ja tulosta alkoi syntyä. 2 minuuttia oli pelattu toista jaksoa, kun Jaakko Ahokas pääsi ilveksen kulmatilanteen jälkeen puskemaan pallon verkkoon. Seuraavaa maalia ei tarvinnut kauaan odotella kun Ilveksen brassivahvitus Rafa löysi Tomi Lahtisen joka tasoitti pelin 2-2. Tämän jälkeen hetkessä Ilves olikin jo siirtynyt 2-3 johtoon kun Lassi Lintula löysi maalinkulmalta Lauri Savolaisen joka päällään pallon puski maaliin. Erittäin synkän 3 minuuttisen jälkeen kuitenkin RP sai kasattua itsensä ja tasoitti pelin lukemiin 3-3 kun Matias Träskbäckin kova vapaapotku löysi tiensä suoraan Ilveksen maaliin. 35 minuutin kohdalla Ilves siirtyi johtoon kun Jaakko Ahokas antoi hyvän paineen ylhäällä ja sai pelattua pallon Ilveksen parhaana palkitulle Tomi Lahtiselle joka täräytti pallon RP:n maaliin. Loppuhetket RP yritti kavennusta Toni Pylkkäsen pelattua lentävänä maalivahtina, mutta Ilves rutiininomaisesti sai pidettyä tiiviin nelikon ja näin ollen ottelu päättyi lukemiin 3-4.

Ruutupaitojen parhaana pelaajana palkittu Matias Träskbäck kommentoi ottelua tähän sävyyn.

"Tulimme tiiviillä kokoonpanolla peliin ja meillä oli teemana olla fyysisesti ja henkisesti valmiina koko ajan. Tiivis peluuttaminen toimi mielestäni tosi hyvin ja pojilla oli todella hyvä latautuminen otteluun. Muutama erittäin hyvä debyytti myöskin, mutta tekemistä joukkueella riittää vielä. Pystyttiin kuiteskin näyttämään että pärjäämme omalla pelityylillämme. Toki toisen jakson synkkä hetki oli harmillinen ja meidän omista virheistä rokotettiin muutamaan kertaan sitten. Esityksemme oli kaiken kaikkiaan kuitenkin aika positiivinen. Huomenna jo uusi peli ja otamme hyvät asiat pelistä mukaan siihen."

Ruutupaidat jatkaa pelejään jo huomenna kello 16.00 kun kauppikselle saapuu PP-70 joten kaikki paikalle kannustamaan RP voittoon!