RAPORTTI: Ruutupaidat suvereeniin voittoon PP-70:stä

Lauantaina tiukan tappion kärsinyt Ruutupaidat lähti sunnuntaina hakemaan kauden avaus voittoaan. Edellisestä pelistä oli otettu hyvät asiat mukaan ja se näkyi pelissä. Ottelu päättyi lukemiin 6-0 (3-0).

Lauantain jälkeen RP sai hieman huonoja uutisia kun uusi hankinta Jussi Karppinen loukkasi reitensä ja oli estynyt pelaamaan. Ludwig Siegfrids ja Pekka Liukkonen tekivät kuitenkin kauden debyyttinsä ja toivat tuoreita jalkoja joukkueelle.
RP aloitti jälleen vahvasti ottelun, kun toisella minuutilla Matias Träskbäck löysi hienolla syötöllä Ludwig Siegfridsin maalin edestä vapaana, joka pienellä siirrolla upotti pallon maaliin. Viidennellä minuutilla RP siirtyi 2-0 johtoon hienon sivurajakuvion päätteeksi, kun Toni Pylkkänen toimitti pallon maalinkulmalle josta Lauri Karrilla oli helppo työ pistää pallo pussiin. Yhdeksän minuutin kohdalla peli oli 3-0, kun jälleen sivurajasta kolahti. Tällä kertaa Pylkkänen pelasi pienen syötön taaksepäin ja Nicolas Tuisku pommitti pallon suoraan verkon perukoille. Tämän jälkeen ottelu hieman tasaantui ja PP-70 sai pelistä enemmän kiinni. Jukka Pylväinen hoiti vaarallisimmat tilanteet upeasti ja tauolle siirryttiin siis 3-0 kotijoukkueen johdossa.

 

Valmentaja Krstevski painotti puoliajalla joukkueelle toisen puoliajan alkua, jossa täytyy olla hereillä ettei käy samalla tavalla kuin lauantaina Ilvestä vastaan. Tämä toimikin hyvin ja RP piti pakkansa tiiviinä kokoajan. 34 minuutin kohdalla Siegfrids pelasi sivurajasta pitkän pallon ylös Karrille, joka puski pallon yli vastaantulleen PP:n maalivahdin. Tilanteessa Mustafa Maki olisi voinut vielä "varastaa" maalin itsellensä, mutta joukkuepelaajana antoi pallon nätisti vieriä maaliin. Maalin jälkeen PP-70 otti käyttöönsä lentävän maalivahdin ja lähti vierittämään ylivoimaansa kohti RP:n maalia. Oikein vaarallisia paikkoja ei auennut kuitenkaan. Tästä minuutti ja pallo oli PP:n maalissa, niin sanottu klassinen RP maali. Pekka Liukkonen nosti pallon ylös Karrille, joka tiputti sivuun ja Pylkkänen pääse viimeistelemään suoraan tiputuksesta takakulmaan lukemiksi 5-0. Edelleen lentävällä kavennusta hakenut PP pidettiin kaukana maalista ja Pylkkäsellä oli omasta päädystä muutama maukas paikka kaunistella lukemia, mutta tällä kertaa ei vielä uponnut. 37 minuutilla kuitenkin upposi tyhjiin, kun hyvän riiston jälkeen Karri pelasi pallon Träskbäckille joka vapaasti pääsi laittamaan pallon tyhjiin ja loppulukemiksi 6-0.

Lauri Karri keräsi tehot 2+2, Toni Pylkkänen 1+2, Matias Träskbäck ja Ludwig Siegfrids 1+1 ja Nicolas Tuisku 1+0.

Ruutupaitojen parhaana palkittiin Matias Träskbäck joka on kauden alussa löytänyt hyvän vireen. Pylväinen maalillaan ja koko joukkue ansaitsee kehut hienosta pelistä!