TUPLAENNAKKO: Ruutupaidat matkustaa Jyväskylään

Tulevan viikonlopun pelit pelataan siis Jyväskylässä, jossa vastaan asettuvat Liikunnan Riemu ja Kampuksen Dynamo.

Lauantain vastustaja Riemu majailee tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisellä paikalla. Riemu on voittanut neljästä pelistään yhden, jossa se kellisti kotonaan PJK:n lukemin 5-2. Kolmessa muussa pelissä joukkue on hävinnyt Ilvekselle lukemin 3-0, KaDylle Jyväskylän derbyssä 1-10 ja Viimeksi Mad Maxeille lukemin 3-2. Joukkue menetti viime kauden pelaajistaan muutaman kovan nimen, mutta uusia tulokkaita on aina tullut tilalle ja se avaa taas muille enemmän näytönpaikkoja. Joukkueesta löytyy edelleen Eetu Parpalan ja Janne Törmäsen kaltaiset pelaajat, jotka pystyvät ratkomaan pelejä joukkueelleen. Lisäksi joukkueen harjoituksissa on nähty kaudella 2013-2014 Riemua edustanut äärimmäisen mielenkiintoinen ulkomaalaisvahvistus Garry Lewis, joka kuitenkaan ei välttämättä vielä tänä viikonloppuna esiinny Riemun paidassa pelilupa-asioiden takia. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Basam Elfadl tehoin 1+2=3.

Viime kauden kohtaamiset menivät tasan molempien voittaessa kotipelinsä.

Ruutupaidat - Riemu 8-5 (2-1), Riemu - Ruutupaidat 4-1 (1-1)

 

Sunnuntain vastustaja KaDy johtaa sarjaa tällä hetkellä ja onkin ollut todella vahva alkukaudesta. Täksi kaudeksi joukkueeseen tullut uusi valmentaja Vasko Vujović on saanut ajettua hyvin pelisysteemiänsä joukkueeseen. Joukkue on tähän mennessä pelannut jo kuusi ottelua voittaen niistä viisi ja häviten yhden jatkoajalla GFT:lle lukemin 2-1. Voitot ovat tulleet Leijona Futsalista 3-8, Sievistä 2-1, Kemistä 1-0, Riemusta 1-10 ja Sovosta kuumassa kamppailussa lukemin 2-1. Joukkueen ykköskenttä, joka vilisee maajoukkue pelureita onkin ollut hyvässä iskussa ja Sergei Korsunov johtaakin koko sarjan pistepörssiä tällä hetkellä tehoin 8+2=10.

Viime kauden kohtaamiset menivät molemmat KaDylle.

Ruutupaidat - KaDy 3-4 (1-2), KaDy - Ruutupaidat 3-2 (2-0)

 

RP joutuu lähtemään viikonloppuun muutaman poissaolon takia, mutta joukkue saa iskukykyisen nipun silti matkaansa. Pahin menetys varmasti on Matias Träskbäck, joka sai viime pelissä suoran punaisen ja näin ollen huilaa koko viikonlopun. Joukkue on alkukaudesta pystynyt hyvin tekemään maaleja 17 kpl, mutta hieman on omiinkin samalla kolissut 14 kpl. Tämän viikon harjoituksissa onkin painoitettu nelikon tiiviyttä. Viime viikonlopun Mad Max ottelun loppu onkin varmasti jättänyt jotain hampaankoloon ja se halutaan kuitata heti lauantaina.

Ottelut ovat nähtävissä osoitteen https://futsal-liiga.tv/ kautta.

28.10 klo 14:30 Riemu - Ruutupaidat

29.10 klo 13:30 KaDy - Ruutupaidat