TUPLARAPORTTI: Kolme pistettä Jyväskylästä mukaan.

Ruutupaidat nappasi tärkeän voiton lauantaina Riemusta ja taipui KaDylle sunnuntaina.

Ennakkoon oli selvä, että lauantain pelistä on napattava pisteitä ettei playoff-paikka pääse karkaamaan. Tähänkin peliin RP sai lentävän lähdön, kun pelikello näytti 0:59 pallo kaivettiin Riemun verkosta ensimmäistä kertaa. Muutaman pompun kautta Miika Niemi sai pelattua pallon keskelle, johon Toni Pylkkänen oli jäänyt vapaaksi ja tyylikäs viimeistely maalivahdin jalkojen välistä. Viidennellä minuutilla pallo oli toistamiseen Riemun verkossa, kun sama kaksikko oli jälleen juonimassa tilannetta. Niemen oivaltava syöttö laidasta Pylkkäselle, joka pääsee 1v1 tilanteessa haastamaan ja pallo takatolpan kautta sisään. Muutama maukas paikka vielä aukesi ensimmäisellä puoliajalla, mutta kotijoukkueen maalivahti Sami Myllymäki esti nämä yritykset loistotorjunnoillaan. Ruutupaidat saivat pidettyä hyvin palloa ja pakan tiiviinä kokoajan, joten Riemulla riitti puoliajalla mietittävää kuinka saada avattua vieraiden tiivis nelikko.
Toiselle puoliajalle Riemu tulikin paremmin pelin mukaan ja painopiste siirtyi kokoajan enemmän RP:n puolelle. Tämä avasikin tilaa vastahyökkäyksille, mutta kolmatta maalia ei tällä kertaa syntynyt. Riemu otti jo aikaisessa vaiheessa reikäpaidan käyttöön ja saikin kavennuksen aikaiseksi, kun ottelua oli lähes viisi minuuttia jäljellä. Eetu Parpalan poikkikentän syöttö löysi takatolpalta vapaana Tuure Fagerströmin, joka kavensi tilanteeksi 1-2. Tämän jälkeen enempää maaleja ei pelissä nähtykkään ja näin ollen Ruutupaidat nappasivat itselleen tärkeät kolme pistettä. Ruutupaitojen parhaana pelaajana palkittiin Toni Pylkkänen.

Sunnuntain otteluun KaDyä vastaan joukkue sai jobinpostia, kun lauantain pelissä nilkkansa vääntänyt Toni Pylkkänen ei pystynyt pelaamaan. Ottelu oli alusta asti KaDyn hallintaa ja RP:n tiukkaa puolustusta. Muutaman kerran pallo kävikin RP:n tolpassa, kunnes 18. minuutilla Jani Korpelan laukaus upposi vasempaan yläkulmaan. Myöskin Ruutupaidoilla oli ekalla puoliajalla omat paikkansa, mutta Niila-Ville Laitinen Dynamon maalilla hoiti tilanteet varmasti. Toisella puoliajalla RP:ltä loppui vähän bensa jaloista varmasti raskaan lauantai pelin jälkeen, joka avasi enemmän tilaa ja maajoukkue kolmikko Korsunov ja Kytölän veljekset viimeistelivät maalin mieheen ja 31 minuutin kohdalla peli oli 4-0. Viimeisellä minuutilla Nicolas Tuisku sai myöskin RP:n maalitilin avattua Henrik Wennmanin syötöstä. KaDy sai vielä yhden maalin loppuun tehtyä kun, Jukka Kytölä viimeisteli veljensä Mikon syötöstä. Ruutupaitojen parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Zlatko Bozinovski

Matka jatkuu jälleen tulevana viikonloppuna kotiottelulla, kun kauppikselle saapuu SoVo. Ottelu alkaa klo. 16.00!