ENNAKKO: Vieraita Somerolta - haastattelussa Matias Träskbäck

Ruutupaitojen kausi jatkuu lauantaina klo. 16.00 kauppiksella, kun SoVo saapuu vieraaksi.

 Ruutupaitojen kausi on alkanut hieman ailahtelevasti, mutta silti joukkue on esittänyt hyviä otteita kentällä. Joukkue majailee tällä hetkellä yhdeksäntenä sarjassa seitsemällä pisteellä. RP on pystynyt viimeistelemään maaleja hyvin, mutta samalla omiinkin on mennyt muutamassa pelissä turhankin paljon. Muutama tärkeä pelaaja tekee paluun peliin, kun Matias Träskbäck ja Pekka Liukkonen ovat jälleen käytettävissä. Viime viikonloppuna nilkkansa loukannut Toni Pylkkäsen pelikunto selviää pelipäivänä. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Pylkkänen yhdeksällä pisteellä 4+5=9 ja heti takana säestää Träskbäck kahdeksalla pisteellä 5+3=8.

Vierailija Someron Voima on aloittanut kautensa vahvasti ja tällä hetkellä pitää sarjassa kolmatta paikkaa 12 pisteellä. Joukkueessa on erittäin taitavia yksilöitä, jotka pystyvätkin omilla suorituksillaan ratkomaan pelejä. Viime ottelussa SoVo kaatoi Riemun lukemin 4-3 (2-2). Pelikiellosta palaava joukkueen kapteeni Arber Istrefi johtaa sisäistä pistepörssiä kymmenellä pisteellä 4+6=10. 

Viime kauden kohtaamiset menivät molemmat selvin numeroin vierailijoille, joten tällä kaudella varmasti RP haluaa parantaa tätä tilastoa.
SoVo - Ruutupaidat 7-1 (5-0)
Ruutupaidat - SoVo 5-9 (2-6)

Mediatiimi nappasi Träskbäckin haastatteluun kertomaan mietteitään.

Palaat kahden ottelun pelikiellon jälkeen takaisin pelaavaan kokoonpanoon, millä aseilla SoVo kaatuu huomenna?
"Iso viikonloppu meille, paluuta voittojen tielle tietysti haetaan. Viime viikonloppu oli kaiken kaikkiaan onnistunut, vaikka sunnuntaina hävittiin. Vastassa on todella taitavia yksilöitä ja hyvän puolustuspelin täytyy olla taas kaiken tekemisen pohjana, jossa ollaan minun mielestä onnistuttu kohtuullisesti alkukaudesta. Sen päälle pystytään taas rakentamaan laadukasta hyökkäyspelaamista ja annetaan itsellemme avaimet voittoon. Saadaan taas kokoonpanoon tärkeitä pelaajia, joten eiköhän nähdä taas railakasta menoa kentällä."


Kuinka alkukausi on sujunut mielestäsi joukkueelta ja itseltäsi?
"Alkukausi on sujunut joukkueelta mielestäni positiivisesti ja henki on korkealla joukkueen sisällä. Treenit ovat todellakin parempia kuin vaikkapa vuosi sitten, mikä johtuu varmasti pelaajiston keskittymisestä lajiin enemmässä määrin. Pistesaldo on kertynyt suhteellisen hyvin, vaikka tietyt pelit olisimme voineet vähän huolellisemmalla tekemisellä kääntää voitoksi, mutta näitä ei voi jäädä surkuttelemaan. Oma pelini on kehittynyt selkeästi viime vuoden tekemiseen verrattuna, sillä nyt siviilielämän puolesta pystyn suurimmaksi osaksi keskittymään ja latautumaan täysin futsaliin. Se on onnneksi näkynyt myös pisteissä, joilla olen joukkuetta omalla osallani pystynyt auttamaan.

 

Peli on parasta paikan päällä, joten saavu kannustamaan RP voittoon! 

Ottelu on myöskin nähtävissä osoitteessa https://futsal-liiga.tv