RAPORTTI: SoVo liian kova vastus

Ruutupaidat kohtasi lauantaina Someron Voiman kauppiksella. Vierasjoukkue oli äärimmäisen kova vastus RP:lle ja rokotti paikoistaan erittäin hyvin.

Ottelun alku oli tasaista vääntöä, kunnes kahdeksannella minuutilla RP:lle iski musta hetki ja SoVo iski kolme maalia hieman yli minuutissa. Kari-Pekka Koivunen, Gesim Voca ja kapteeni Arber Istrefi viimeistelivät vieraiden maalit. Kotijoukkue sai kavennettua 14. minuutilla tilanteeksi 1-3, kun Toni Pylkkänen jätti pallon taakse Matias Träskbäckille, joka harhautuksella sai jalkansa vapaaksi ja toimitti pallon tolpan ja maalivahdin kautta sisään. RP ei saanut enempää toisella jaksolla vierailijoita kiinni, vaan SoVo iskikin vielä kaksi maalia jakson loppuun. Ensin hieman harmillinen tilanne, josta pallo kimposi RP:n omasta pelaajasta suoraan maaliin ja loppuun Valdrin Seferi viimeisteli vielä tilanteeksi 1-5. Toiselle jaksolle moni varmasti odotti RP:n vielä kamppailevan pelistä, mutta vierailijat olivat eri mieltä ja viimeistelivät kolme maalia. Istrefi osui kaksi kertaa ja Mikko Matinaro kertaalleen. Viimeisellä minuutilla Ruutupaidat saivat pientä lohtua Träskbäckin ja Mustafa Makin maaleista. Ottelu päättyi lukemiin 3-8 ja paljon on tekemistä tulevissa peleissä, ettei vastustaja saa liian helppoja maaleja tehtyä. Alkukauden tiiviys pitää jälleen löytyä peleihin. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Toni Pylkkänen ja vieraiden Arber Istrefi.

Seuraavaksi Ruutupaidoilla on jälleen tuplapeli viikonloppu edessä, kun joukkue matkustaa Leijona Futsalin vieraaksi lauantaina ja sunnuntaina Espoossa kohdataan GFT.