TUPLARAPORTTI: Leijona Futsal ja GFT vahvempia

Ruutupaitojen tuplaviikonlopusta ei tuliaisia.

 

RP kohtasi lauantaina Leijona Futsalin Akaan monitoimihallissa. Kotijoukkue oli niskan päällä lähes koko pelin, vaikka RP etenkin ensimmäisen puoliajan alussa olisi voinut iskeä paikoistaan pelin avausosuman. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan hyvin maalilla pelannut Leijona vahti Tuomas Kallioinen piti maalinsa puhtaana ja siivitti joukkueensa lentoon. Leijonat rakenteli maalitilanteita tasaiseen tahtiin ja iski ensimmäiselle puoliajalle kolme maalia, ennen kuin Ruutupaitojen Conny Nyman kavensi lukemat 3-1. Ruutupaidat olisi tarvinnut toisen jakson alkuun pikaisen onnistumisen, mutta näin ei tapahtunut. Ruutupaidat ei päässyt peliin oikein missään vaiheessa kunnolla mukaan, ja Leijona jatkoi pelin hallintaa. Ruutupaitojen vielä ottaessa enemmän riskejä, Leijona kaunisteli vielä numeroita kahdella osumalla. Näin ottelu päättyi lukemiin 5-1. RP:n parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Zlatko Bozinovski.

 

Sunnuntaina Ruutupaidat jatkoi viikonloppuaan Espoossa. RP aloitti jälleen pelin vahvasti, mutta ei onnistunut omista paikoistaan. GFT sen sijaan oli tehokas ja teki kaksi osumaa, ennen Matias Tiiron 2-1 kavennusosumaa. GFT hallitsi peliä ensimmäisellä jaksolla, Ruutupaitojen avauspelin ollessa hieman hukassa, mutta Ruutupaitojen maalilla Zlatko Bozinovski piti hienoilla torjunnoillaan RP:n pelissä mukana. Toinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä, mutta jälleen kerran Ruutupaidoilla iski musta kolmeminuuttinen, kun GFT iski kolme maalia. Väsymys alkoi selkeästi näkyä pelaajien otteissa, sillä jo ohut kokoonpano sai jobinpostia kun Matias Träskbäck loukkaantui jo ensimmäisellä jaksolla. Toni Pylkkänen sai vielä kavennettua tilanteeksi 5-2, mutta kunnon kiriä ei saatu aikaiseksi ja näin ollen ottelu päättyi näihin lukemiin. Zlatko Bozinovski palkittiin RP:n parhaana pelaajana.

 

Ruutupaidat koki viikonloppuna valitettavia kokoonpanohuolia poisjääntien merkeissä, mutta näin ollen osa vähemmän pelanneista sai arvokasta kokemusta ja näyttöpaikan tulevia otteluja ajatellen. Kokoonpanohuolien pitäisi helpottaa merkittävästi tulevaan viikonloppuun muutaman avainpelaajan tehdessä paluun Kauppiksen parketille.

Ruutupaidat jatkaa Futsal-liigaa jälleen lauantaina, kun FC Kemi saapuu Kauppikselle. Tervetuloa kannustamaan RP taas voittojen tielle!