ENNAKKO: Hallitseva mestari Sievi saapuu kauppikselle - haastattelussa Samu Volotinen

Tänään kello 16.00 käynnistyy kauppiksella Ruutupaitojen ja Sievin välinen kamppailu.

Ruutupaidat lähtee päivän otteluun hyvällä kokoonpanolla, vaikkakin Matias Träskbäck vielä parantelee vammaansa. Pekka Liukkonen ja Mustafa Maki ovat jälleen pelikunnossa. Uusina kasvoina joukkueen mukana nähdään tänään Samu Volotinen ja Ossi Kivipuro. Ruutupaidat lähtee kamppailuun kymmeneltä sijalta PP:n ja Riemun hengittäessä niskaan. Viime ottelussa RP kärsi kirvelevän tappion FC Kemille lukemin 1-4. Joukkueen sisäistä pistepörssiä johtaa Toni Pylkkänen 5+7=12.

Sievi majailee sarjataulukossa sijalla kolme, edellään tasapisteissä oleva Ilves FS ja sarjaa johtava KaDy. Joukkue voitti edellisessä ottelussaan Riemun lukemin 3-1. Joukkue koki ison menetyksen, kun ykkösveskari Miika Toivola toipuu polvileikkauksesta. Jarmo Junno on ollut alkukauden tehokkain pelaaja Sievissä tehoin 7+5=12.

Ensimmäisen liigapelinsä pelaava Samu Volotinen kommentoi mediatiimille mietteitään ennen peliä.

Pääset debytoimaan vihdoin futsal-liigassa mitkä ovat omat fiilikset?

"Odottava fiilis, varmasti saa kovempii vetoja nappaa liigassa, mitä aikasemmin futsalin ykkösessä tullu ja tietysti makeeta että pääsee liigadebyytissä haastaa Suomen mestaria."

 

Mitä odotat Sievi kamppailusta?

"Varmasti intensiivinen ottelu luvassa ja saadaan koko joukkue tehä kovaa duunia, että pidetään kolme pistettä kotona ja tietysti itellekki paljon tilanteita luvassa."

 

 Miltä joukkueen peli on mielestäsi näyttänyt alkukaudesta? 

"Löytyy taitoa ja pelisilmää. Toki viime aikoina tulokset on ollu heikompia, mutta suunta on varmasti käännettävissä."