ENNAKKO: Ruutupaidat matkustaa Sieviin

Lauantaina pelataan vuoden viimeinen ottelu Sievissä klo 15.

Futsal-liigan maajoukkuetauko on päättynyt ja yksi kierros pelataan vielä ennen vuoden vaihtumista, kun runkosarja on saavuttanut puolivälin. Uutena kokeiluna tällä kaudella pelataan runkosarjan kevätkierros käänteisessä järjestyksessä verrattuna syyskierrokseen. 

Edellisessä kohtaamisessa Vaasassa koettiin jännittävä kamppailu, kun ottelu päättyi lukemiin 5-6 (3-1). Ruutupaidat johtivat ottelua jo 4-1, mutta niin vain Sievi löysi isomman vaihteen ratkaistaakseen pelin itselleen. Ottelu oli todella rikkonainen, jossa molemmat pääsivät koittamaan rikkeiden täytyttyä 10 metrin vapaapotkua. Luvassa on varmasti jälleen tunnetta kentällä. 

Sievi lähtee otteluun sijalta kaksi 26 pisteellä, vain pisteen KaDya jäljessä. Viime ottelussa pahan näköisesti loukkaantunut Jaakko Alasuutarin pelaaminen on vielä epävarmaa, mutta huhujen mukaan kotijoukkueen riveissä mahdollisesti nähdään pitkästä polvivammasta toipunut Rami Tirkkonen. Hän tuo joukkueen pelaamiseen uuden ulottuvuuden vahvana pivot pelaajana. Joukkueen tehokkaimpana tällä kaudella on häärinyt Jarmo Junno 14 pisteellä (9+5), joka esittikin mainioita otteita maajoukkueen mukana pelatussa Nordic Cupissa.

 

Ruutupaidat taas majailee tällä hetkellä toiseksi viimeisenä sarjataulukossa 7 pisteellä. Joukkue on esittänyt kauden mittaan hyviä otteita, mutta niitä ei ole palkittu pisteillä niin paljon, kuin ehkä oisi ansaittu. Varsinkin muutamat pelit johtoasemassa, joukkueen peli on muuttunut liian passiiviseksi ja näin ollen vieraat ovatkin saaneet enemmän otetta pelistä ja tätä kautta nousseet voittoihin. Kausi on onneksi pitkä ja pisteiden keräämiseen on vielä hyvin aikaa. Tulevaan kamppailuun RP lähtee hyvistä asetelmista, vaikkakin muutama tärkeä pelaaja edelleen parantelee vammojaan. Joukkueen tehoikkain pelaaja on ollut Toni Pylkkänen 14 pisteellä (7+7).

 

Ottelu on nähtävissä klo 15 alkaen tuttuun tapaan suorana futsal-liiga.tv:n kautta. https://futsal-liiga.tv/index.php/miehet/sievi-fs