ENNAKKO: Ruutupaidat valmiina uuteen vuoteen!

Ruutupaidat aloittavat tänään uuden vuoden vieraissa kohtaamalla FC Kemin.

 

Pitkä joulutauko Futsal-liigassa on nyt vietetty ja Ruutupaidat on treenannut muutaman viikon keskittyen etenkin puolustuspeliin ja pelin avaamiseen. Joukkueen terveystilanne on mennyt parempaan suuntaan ja muutamia tärkeitä pelaajia on palannut harjoituksiin. 

 

FC Kemi on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena 21 pisteellä. Edellisessä pelissään joukkue voitti Ilveksen vieraskentällä todella vahvalla esityksellä 3-5. Joukkueen paras pistemies on tällä hetkellä Sami Huhtiniemi 12 pisteellä (7+5=12), mutta joukkue on yleisesti tasainen ja ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta. Joukkue on tällä kaudella tehnyt 39 maalia ja päästänyt 32.

 

Ruutupaidoille loppusyksy oli vaikea ja joulutauko tulikin hyvään paikkaan. Loukkaantumiset ja kokoonpanomuutokset aiheuttivat jonkinlaista sekasortoa pelien sisällä, eikä joukkueen peli ole ollut täysin mallillaan. Joukkue on tällä hetkellä pienellä takamatkalla tavoitteena olevaan playoff-paikkaan, johon on matkaa 7 pistettä. RP on tehnyt 37 maalia ja päästänyt 58, joka on liikaa pelatessa korkeammista sijoituksista. Paras pistemies tällä kaudella on ollut Toni Pylkkänen 14 pisteellä (7+7=14). 

 

Joukkue lähtee Kemiin jälleen vahvemmalla kokoonpanolla, kuin loppusyksyn peleissä ja toiveissa onkin samankaltainen peli-ilme kuin kauden ensimmäisissä otteluissa. Paluun kokoonpanoon tekevät vahvan alkukauden pelannut Matias Träskbäck kahden kuukauden jälkeen. Lisäksi, Ruutupaitojen maalinsuulla nähdään tänään Rasmus Hakala ottelukohtaisella sopimuksella. Tehoja odotetaan vuoden vaihtuessa myös kaksikolta Lauri Karri ja Aapo Autio, joiden yhteispeliä on hierottu vuoden takaiseen kuntoon harjoituksissa.

 

Ottelu alkaa klo 16 ja on nähtävissä Futsal-Liiga.tv sivustolta osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=n9ZBDBq2mUg