TUPLAENNAKKO: Kahden kotipelin viikonloppu

Tänään Kauppikselle saapuu Leijona Futsal ja huomenna GFT. Ottelut alkavat kello 16.00

Kotijoukkue Ruutupaidat on ajautunut sarjan hännille ja voittoja ei ole kertynyt sitten 28.10.2017 Riemu voiton jälkeen. Joukkueella on ollut vaikea jakso päällä ja siihen on löydyttävä muutos, että joukkue välttää suoran putoamisen tai karsintaottelut. Viime viikonlopun Kemi tappion jälkeen joukkue sai hieman jobinpostia, kun Aapo Autio loukkaantui ja kärsii alaraajavammasta. Matias Träskbäckin paluu olikin joukkueelle mieluinen asia ja mies parantaa varmasti otteitaan loppukauden peleissä. Joukkue pääsee isolla rosterilla viikonlopun peleihin, joten tuoreita jalkoja on penkiltä laittaa kentälle. Tällä kaudella vastustajat ovat rokottaneet pelaajien omista virheistä aivan liikaa maaleja, mistä olisikin päästävä eroon jollain keinolla. Joukkueen onkin parannettava yhdessä tiivistä puolustuspelaamista, mikä antaa avaimet parempiin tuloksiin tulevissa otteluissa. RP:n sisäistä pistepörssiä johtaa Toni Pylkkänen (7+7=14).

Tämän päivän vieraat Leijona Futsal Akaalta majailevat sijalla kolme sarjataulukossa 29 pisteellä. Joukkue on tehnyt sarjassa eniten maaleja 77 kappaletta ja päästäneet 43 maalia, joten tulivoimaa löytyy laajalta rintamalta. Edellisessä keskenäisessä ottelussa Leijona Futsal oli parempi lukemin 5-1. Joukkueen parhaimpina pistemiehinä ovat häärineet Petri Grönholm (11+13=24) ja Tatu Ahonen (12+8=20). Taustalla löytyy monta kovaa pelaajaa, joiden kanssa RP saakin tehdä ison työn, jotta liikaa ei kolise omissa.

Sunnuntain vieraat GFT pelaavat lauantaina Sieviä vastaan ja saapuvat sieltä viikonlopun toiseen otteluun sunnuntaiksi Kauppikselle RP:tä vastaan. Molemmat joukkueet pelaavat viikonlopun aikana kaksi ottelua. GFT on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 7. 23 pisteellä. Joukkueen parhaana pistemiehenä on häärinyt Ari Makowski (8+4=12). Edellinen ottelu Espoossa päättyi GFT:n voittoon lukemin 5-2.

Tule paikalle kannustamaan RP uuteen lentoon! Ottelut on myöskin nähtävissä futsal-liiga.tv:n kautta ja selostajana toimii tutusti Mikko Koskenranta!

20.1.2018 klo. 16 Ruutupaidat - Leijona Futsal
21.1.2018 klo. 16 Ruutupaidat - GFT