Ruutupaidat

Raportit 2007-2008

Niukka tappio Valkeakoskelta (10.11.2007)

MadMax  - Ruutupaidat 4-3 (2-1)

Kovana kotijoukkueena kunnostautunut MadMax oli karvan verran parempi lauantaina pelatussa futsalliigan väännössä. Ruutupaidat kohtasi lauantaina siis futsalin liigaottelussa Mad Maxin Valkeakoskella. Ottelu oli tasaisen jännittävä. Kotijoukkue meni johtoon kuudennella peliminuutilla. Kaksi minuuttia myöhemmin Kåre Björkstrand tasoitti vapaapotkusta. Mad Max meni viisi minuuttia ennen taukoa jälleen johtoon 2-1.

Toisen jakson alkupuolella kotijoukkue johti 3-1. Puolen tunnin pelin jälkeen Ruutupaitojen Tom Svarvar kavensi. Heti perään Mad Max meni kahden maalin johtoon.

Lopussa Ruutupaidat otti maalivahdin pois maalilta. Kymmenen sekuntia ennen päätösvihellystä Björkstrand teki toisen maalinsa Leo Tuiskun syötöstä.

- Meillä oli ihan viime sekunneilla vielä tasoituspaikka, kertoi Ruutupaitojen pelaajavalmentaja Leo Tuisku.

- Puolustuspelaaminen oli passiivista, ja teimme liian paljon henkilökohtaisia virheitä. Vastustaja puolusti hyvin, Tuisku jatkoi.

Ruutupaidat on nyt pelannut liigassa kolme ottelua, joista se on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Sarjakärkenä porskuttavat ennen sunnuntain kierrosta TPK Turusta ja GFT Espoosta. Molemmat ovat kolmen voiton joukkueita, mutta TPK on pelannut neljä ottelua, GFT kolme.

Sunnuntaina 11.11.2007 Ruutupaidat kohtaa Tervarit Kauppiksella. Ruutupaitojen maalia vartioi pelikiellosta vapautuva Peter Kauppi.

 

Pete on jälleen käytettävissä Tervareita vastaan vapauduttaan pelikiellosta