Ruutupaidat

Raportit 2007-2008

Ruutupaidoille futsalin Pohjanmaan herruus (28.12.2007)

TP-Kaarle-Ruutupaidat 5-6 (2-1)

Ruutupaidat otti haltuunsa futsalin Pohjanmaan herruuden voittamalla tiukassa liigapelissä TP-Kaarlen Kokkolassa torstai-iltana.

Joukkueiden kuluvan kauden ensimmäinen keskinäinen kamppailu oli päättynyt marraskuussa Vaasassa Ruutupaitojen 8-2-voittoon. Ruutupaidoilla oli koossa iskukykyinen joukkue, kun sekä pelaajavalmentaja Leo Tuisku että kokenut maalivahti Peter Kauppi olivat kokoonpanossa.

- Tämä oli taisteluvoitto, ja lopussa onnikin hymyili meille. Oli hienoa pelata innokkaan yleisön edessä, Tuisku kertoi.

Tuisku avasi itse ottelun maalihanat, kun sitä oli pelattu 43 sekuntia. Pistepörssin kärkimies Niko Kalliokoski tasoitti, ja Juha Saarela vei kotijoukkueen 14 minuutilla taukojohtoon.

Toisen jakson kolmannella minuutilla Matti Lampi tasoitti ja minuuttia myöhemmin Arto Saranpää vei vaasalaisjoukkueen johtoon. Puolen tunnin pelin jälkeen Jussi Roiko tasoitti. Vajaassa minuutissa Lampi viimeisteli kaksi maalia tehden illan hattutempun.

Kun ottelua oli pelattu 32 minuuttia, Tuisku maalasi tilanteeksi 3-6. Saarela ja Marko Yli-Tokola kavensivat neljä minuuttia ennen päätösvihellystä loppunumeroiksi 5-6.

- Loppuminuutit olivat aika kovaa TP-Kaarlen myllytystä, totesi Tuisku.

 

"Masa" käväisi Kokkolassa, laittoi paikan sekaisin ja otti mukaan tuliaisiksi vielä hatunkin.