Ruutupaidat

Raportit 2007-2008

Ruutupaidat väänsi voiton Loiskeesta (06.01.2008)

Ruutupaidat - Loiske 9-5 (4-2)

Ruutupaidat maksoi potut pottuina sääksjärveläisjoukkueelle, kun Loiske voitti Sääksjärvellä viime vuoden joulukuussa Ruutupaidat 7-2.
 

Kotijoukkueen parhaimmistoon tehoilla 1+2 kuulunut pelaajavalmentaja Leo Tuisku oli tyytyväinen ottelun antiin.

- Olemme löytäneet taistelutahdon, joka oli välillä kadoksissa. Ruutupaidat ja Loiske ovat tasavahvoja joukkueita, sanoi Tuisku.

- Kun vaan viitsitään puolustaa niin maalejakin syntyy. Mielestäni Lassi Mäkitalon esitys oli hyvä, Tuisku jatkoi.

Jo puolentoista peliminuutin jälkeen vierasjoukkueen parhaimmistoon kuulunut Jussi Kuusisto tekaisi avausmaalin. Matti Lammen tasoituksen jälkeen vieraat menivät jälleen maalin johtoon. Ensimmäisen jakson puolenvälin jälkeen Pekka Liukkonen, Kåre Björkstrand ja hattutempun ottelussa taiteillut Jan-Christian Westermark maalasivat taukonumeroiksi 4-2.

Loiskeen maalivahti ulos


Toisen jakson alussa Kuusisto kavensi. Westermark lisäsi vaasalaisjoukkueen johdon 5-3.

Kun ottelua oli pelattu runsaat 25 minuuttia, Tuisku antoi kulmapotkusta pallon Westermarkille, joka ampui tolpan kautta kolmannen maalinsa ja tilanteeksi 6-4.

Sen jälkeen Tuisku teki pelin komeimman täysosuman nostaen pallon oman maalin edustalta Loiskeen maalin oikeaan yläpesään maalivahti Janne Peltosen seikkaillessa ulkona maalistaan.

Sen jälkeen Peltonen torjui maalivahdin alueen rajojen ulkopuolella saaden punaisen kortin.

Tom Svarvarin tekemän maalin jälkeen tilanne oli 8-5. Toista jaksoa oli pelattu 17 minuuttia, kun Loiskeelle tuomittiin kuudes virhe, josta tuomitun rangaistuslaukauksen oikeaan maalin nurkkaan upotti Pekka Liukkonen.

Loiskeen parhaimmistoon kuuluivat Kuusiston lisäksi ikiliikkuja Markus Sairiala. Ruutupaidoista Westermark oli kentän kunkku. Häntä säesti hyvin pelaajavalmentaja Tuisku.

- Miinusta tässä pelissä oli se, että Kåre Björkstrand loukkasi lievästi kylkensä, Tuisku summasi.

 

"Westis"hämmensi itsensä ja yleisön tehtailemalla 3 maalia.