Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Ruutupaidat haastaa GFT:n (28.1.2010)

Hallitseva Suomen mestari GFT saapuu Vaasaan, kun Futsal-liiga jatkuu poikkeuksellisesti Variskalla lauantaina 30.1. Ruutupaitojen tavoitteena on tiiviillä joukkuepelaamisella ja nopeilla vastahyökkäyksillä yllättää sarjaykkönen ja katkaista samalla seitsemän ottelun mittainen tappioputki.

GFT on suurin mestarisuosikki tämänkin kauden voittajaksi, mutta etenkin Tervarit on haastanut espoolaiset runkosarjassa yllättävän hyvin. Play-offsien alkaessa GFT lienee kuitenkin turhan kova joukkue kaadettavaksi. Vähiten maaleja päästänyt GFT vilisee maajoukkuepelaajia, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisella ryhmällä joukkue Vaasaan saapuu. Joukkueen paras pistemies Pekka Sihvola on huhujen mukaan poissa, mutta se tuskin pelissä liiemmin näkyy, sillä paikkaajia löytyy varmasti.

Ruutupaidat on tällä hetkellä vaikeuksissa ja joukkue onkin hävinnyt seitsemän ottelua peräkkäin. Nyt olisi mahdollisuus ottaa yllätysvoitto hetkellä, jolloin kukaan ei varmasti odota Ruutupaidoilta mitään, sillä vastus on kovin mahdollinen. Lähtökohdat otteluun eivät ole helpoimmat, sillä muutama tärkeä pelaaja on poissa eri esteiden vuoksi.

Ruutupaidat – GFT lauantaina 30.1. klo 15.00 ja pelipaikkana poikkeuksellisesti Variska. Tervetuloa!