Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Tappio tappion perään (1.2.2010)

Ruutupaidat ei onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan lauantain ottelussa GFT:tä vastaan. Joukkue on pelannut nyt jo kahdeksan ottelua putkeen jo on jämähtänyt karsijan paikalle. Lauantain hyvästä alusta huolimatta GFT oli selkeästi parempi joukkue eikä Ruutupaidat kunnolla pystynyt vastaamaan vieraiden taitavaan peliin. Loppunumeroiksi saatiin 4-9 (2-3).

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun vain 12 sekunnin pelin jälkeen kaikkiaan kuusi maalia ottelussa iskenyt Panu Autio osui ensimmäisen kerran. Ruutupaidat pelasi jakson kuitenkin varsin hyvin ja tauolle siirryttiin 2-3 –numeroissa. Ruutupaidoista onnistuivat Tomislav Krstevski sekä Sami Korhonen. GFT hallitsi pallollisesti, mutta Ruutupaidat taisteli hyvin ja ottelu pysyi tasaisena.

Toisella jaksolla GFT iski maaleja tasaiseen tahtiin ja välillä maalit syntyivät erittäin hienojen kuvioiden tuloksena. Ruutupaitojen molemmat maalit iski toisella jaksolla joukkueen parhaana palkittu Pekka Liukkonen.

Ruutupaitojen pelaajavalmentaja Leo Tuisku harmitteli ottelun toista jaksoa.

- Ensimmäisellä puoliajalla pysyimme hyvin mukana pelissä ja toteutimme niitä asioita, joista oli puhetta. Toisella jaksolla vastustaja oli parempi, mutta muutama helppo maali olisi voinut jäädä syntymättä. Ihan ok peli meiltä, vastus oli huippukova, totesi Leksa pelistä.

Ruutupaitojen seuraava ottelu on ns. kuuden pisteen peli, sillä Porissa vastaan asettuu sarjassa yhtä sijaa ylempänä majaileva PoPa.  Voitolla Ruutupaidat säilyttäisi vielä mahdollisuudet välttää karsinta, joka edellyttäisi myös voittoa viimeisestä ottelusta Ilvestä vastaan.

Kokoonpano: Kimmo Oksanen, Jan Westermark, Ville Kauppinen, Leo Tuisku, Nicolas Tuisku, Pekka Liukkonen (c), Sami Korhonen, Arto Saranpää, Tomislav Krstevski, Juho Mäkiniemi, Aleksi Rouhiainen

Tilastot: http://www.futsal.fi/tiedotearkisto/?num=21497