Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Kauden tärkein (5.2.2010)

Ruutupaidat jatkaa otteluitaan kohtaamalla kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussa PoPan Porissa. Ruutupaitojen käytännössä ainut oljenkorsi välttää karsinta on lauantain peli ja voitto siitä. PoPa kohtaa viimeisissä otteluissa Mad Maxin ja Loiskeen ja niistä otteluista Ruutupaidat tarvitsisi myös apuja. Tilanne on siis tukalahko, mutta voitolla mahdollisuudet säilyisivät.

PoPa on pelannut kauden Ruutupaitojen tapaan alle odotusten. Valmentajaakin kesken kauden vaihtanut porilaisryhmä on kuitenkin parantanut viime peleissä ja taistellut tiukasti pisteistä lähes joka ottelussa, toisin kuin Ruutupaidat, joka on hävinnyt viime aikoina usein suurinumeroisesti. PoPan nimekkäin futsalpelaaja on maajoukkueen Jarkko Reinikka, mutta huhujen mukaan vielä nimekkäämpi vihreän verannan futaaja Antti Sumiala olisi mukana joukkueen kokoonpanossa.

Ruutupaidat saanee myös vahvistuksia tärkeään kamppailuun, sillä viime kauden kaksi tärkeintä pelaajaa maalivahti Peter Kauppi ja pisteykkönen Arto Saranpää ovat mukana. Poissaolojakin joukkueella on, sillä Vaasassa pelataan samaan aikaan Kiisto-VIFK -ottelu. Kiiston kanssa Ruutupaidat on saanut sovittua pelaaja-asioista, mutta IFK:n kanssa näistä asioista tulee poikkeuksetta kädenvääntöä. Eipä heidän maineensa vastarannan kiiskinä ole ainakaan tuulesta temmattu, sen tämä tilanne jälleen kerran todistaa.

Viime keväänä Porissa oli hulinaa, kun lähes 2000 Sport-fania otti Isomäen jäähallin haltuun. Tuskin aivan samaan päästään lauantain ottelussa, mutta latausta kummaltakaan joukkueelta ei varmasti tule puuttumaan.