Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Runkosarjan viimeinen ottelu (11.2.2010)

Ruutupaidat kohtaa Futsal-liigan runkosarjan viimeisessä ottelussa Ilveksen kotonaan. Kotijoukkueen kannalta ottelussa ei panosta ole, sillä Ruutupaitojen karsintapaikka on sinetöity jo edellisenä viikonloppuna. Ilveksen tilanne on sen sijaan mielenkiintoinen, sillä joukkue tavoittelee play-off paikkaa ja erityisesti välttelee neljättä sijaa, sillä GFT:tä mikään joukkue ei halua kohdata pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Ilves on pelannut sarjan tasaisen hyvin. Aluksi joukkueen kone hieman yskähteli, mutta viime aikoina joukkue on pelannut hyvin. Ilveksen kirkkaimmat tähdet ovat maajoukkueessakin pelanneet Juha-Pekka Torvinen ja Antti Teittinen. Lisäksi maalivahti Tuomas Kallioinen on ollut liigassa paljon esillä tekemiensä maalien johdosta.

Ruutupaidat saa lähteä otteluun ilman paineita ja pitää ottelua kenraalina tulevaa karsintapeliä ajatellen. Joukkueen kokoonpano on arvoitus, mutta iskukykyinen nuori joukkue lienee tupsukorvia vastassa. Joukkueiden ensimmäinen ottelu Tampereella päättyi 6-2 kotijoukkueelle, mutta Ruutupaidat oli pelissä hyvin mukana.

Ottelu pelataan Kauppiksella lauantaina 13.2. klo 15.00 alkaen.