Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Liigakarsinta TP-Kaarlea vastaan (24.2.2010)

Vaihtelevasti kauden Futsal-liigassa pelannut Ruutupaidat kohtaa kauden viimeisessä ja tärkeimmässä ottelussa rakkaan vihollisen TP-Kaarlen Kokkolasta. Ottelun panoksena ei ole enempää eikä vähempää kuin paikka Futsal-liigaan kaudelle 2010-2011.

TP-Kaarle palasi vakuuttavan kauden Ykkösessä, mutta pudotuspeleissä joukkue joutui tunnustamaan Sievi Futsalin paremmaksi Sievin noustessa suoraan liigaan. TP-Kaarle elättelee toiveita noususta karsintojen kautta, mutta helppo tehtävä joukkueella ei tule olemaan. Joukkueen kirkkaimmat tähdet Petteri Forsell ja Sebastian Mannström olivat poissa karsintaottelusta, mutta kokkolalaisten toiveissa on saada heidät sunnuntaiksi mukaan pelaavaan rosteriin.

Ruutupaidat on pelannut kauden uudistuneella joukkueella ailahtelevasti. Välillä joukkue on pelannut mallikasta futsalia ja haastanut pelillisesti ennalta vahvempia joukkueita, mutta lukemat tulostaululla ratkaisevat ja sen vaasalaiset ovat karvaasti saaneet kaudella kokea. Joukkueen pelaajavalmentaja Leo Tuisku oli sarjassa joukkueen paras pistemies (6+9). Muista pelaajista mainitsemisen arvoisia ovat viime kauden tärkeimmät pelaajat eli viimeinen lukko Peter Kauppi ja pisteykkönen Arto Saranpää, jotka tulevat vahvistamaan Ruutupaitoja elintärkeään karsintaotteluun.

Ottelu Kauppiksella sunnuntaina 28.2. klo 15.00. Pienehköön Kauppiksen katsomoon kannattaa tulla ajoissa, sillä tupa tulee täyttymään.