Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Kahden pelin viikonloppu (14.11.2009)

Ruutupaidat kohtaa viikonloppuna kaksi Futsal-liigassa menestynyttä joukkuetta, kun viime kausilla mitalleja napsineet TPK Turusta ja PoPa Porista saapuvat Vaasaan vierailulle. Viime peleissä ailahtelevasti pelannut Ruutupaidat hakee otteluista kaivattuja lisäpisteitä, sillä tällä hetkellä asema sarjataulukossa on toiseksi viimeinen.

Lauantain kamppailuun TPK:ta vastaan Ruutupaidat lähtee historian valossa ennakkosuosikkina, sillä koskaan aikaisemmin eivät turkulaiset ole poistuneet Vaasasta pisteiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan anna Ruutupaidoille etua päivän otteluun, vaan TPK yrittää varmasti kaikin keinoin muuttaa heikkoa menestystä Kauppikselta.

Porin futsalylpeys PoPa puolestaan on onnistunut Vaasassa paremmin, mutta tämä kausi ei porilaisilta ole lähtenyt toiveiden mukaan käyntiin. Kahden edellisen kauden mitalijoukkue menetti täksi kaudeksi useita avainpelaajiaan ja joukkueeseen on nostettu siten uusia nuoria pelaajia. Ainoastaan FT Kemi-Tornion kaatanut PoPa on kerännyt Ruutupaitojen tapaan tämän kauden liigasta toistaiseksi kolme pistettä.

Ruutupaitojen Leksa Tuisku odottaa peleistä tasaisia vääntöjä ja viihdyttävää peliä.

- Edelliset ottelut eivät ole meidän kannaltamme tuoneet toivottua lopputulosta, mutta nyt on suunta käännettävä. Viikonlopun molemmat pelit ovat täysin voitettavissa, joten lähdemme luottavaisina otteluihin. Toivottavasti yleisö löytää tälläkin kertaa Kauppikselle nauttimaan Vaasan taidokkaimman joukkueen edesottamuksista, jutteli Leksa pilke silmäkulmassa ennen tuplapeliviikonloppua.