Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Legendat kohtaavat sunnuntaina (20.11.2009)

Ruutupaidat jatkaa Futsal-liigan otteluitaan sunnuntaina, kun hyvässä vireessä oleva Tervarit saapuu Vaasaan mittaamaan kotijoukkueen tämän hetkisen tason. Siten kohtaavat myös futsalin legendat, kun Leo Tuisku ja Pasi Nevanperä ovat jälleen yhtä aikaa salissa, tällä kertaa eri joukkueissa.

Viime ottelussa voittojen tielle palannut Ruutupaidat lähtee tälläkin kertaa otteluun voitto mielessä, vaikka vastassa on sarjaykkönen. Ruutupaidat on pelannut tällä kaudella hieman ailahtelevasti, sillä voittoja on kertynyt kuudesta ottelusta ainoastaan kaksi. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa keskikastin alapuolella. Pelaajatilanne on myös suhteellisen haastava sunnuntaita ajatellen, sillä poissaoloja on useita, joista nimekkäin on joukkueen kapteeni Pekka Liukkosen puuttuminen kokoonpanosta. Ruutupaitojen pelaajarinki on kuitenkin laaja, joten suurempia ongelmia ei tule.

Oulun Tervarit on aloittanut kautensa vakuuttavasti ottamalla kuudesta ottelusta viisi voittoa. Maaleja joukkue on tehnyt keskimäärin kuusi per peli, joten hyökkäys on ollut ylivoimaisesti Suomen vaarallisin. Tervareiden nimekkäimmät pelaajat ja parhaat pistemiehet ovat Adrian Rizvani ja Pasi Nevanperä. Rizvani on palannut jälleen kokoonpanoon kahden ottelun pelikiellon jälkeen, jonka hän sai jälkipelistä PoPa-ottelussa. Nevanperä ei sen sijaan esittelyjä tarvitse. Kaikille futsalia seuranneille Nevanperä on tuttu pelimies, joka on edustanut Ruutupaitoja useamman vuoden Futsal-liigassa. Nevanperä on tälläkin hetkellä pistepörssin kärkisijoilla ja kaikkien aikojen pistepörssissä hän pitää ykköstilaa.

Ruutupaitojen pelaajavalmentaja Leo Tuisku pitää ottelua kauden odotetuimpana.

- Tervarit ja Nevanperä on aina mukava kohdata. Oululaisjoukkue on täynnä pelimiehiä, mutta me lähdemme jälleen voittamaan ottelua. Ennakkotietojen mukaan Kauppis on tulossa ensimmäistä kertaa täyteen tällä kaudella, joka on tietysti aina hieno asia. Osa kunniasta menee Nevanperälle ja Rizvanille, jotka tuovat varmasti lisää katsojia paikanpäälle, totesi Tuisku ennen ottelua.

Ruutupaidat kohtaa sarjaykkösen Tervarit Oulusta sunnuntaina 22.11. Kauppiksella klo 15.00 alkaen.