Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Ruutupaidoilla tärkeä viikonloppu (11.12.2009)

Ruutupaidat palaa parin viikon tauolta tositoimiin viikonloppuna. Joukkue kohtaa ensin lauantain kotiottelussa sarjanousija KaDyn ja sunnuntaina vieraissa Loiskeen. Molemmat ottelut ovat tärkeitä ja niistä lähdetäänkin hakemaan voittoja. Ruutupaitojen pelaajatilanne on hyvä, sillä ainoastaan Rami Louke on poissa. Louke loukkaantui edellisessä ottelussa ja tämän hetkinen diagnoosi on polven sidevamma, joten Rami ei hetkeen ole mukana.

Kampuksen Dynamo Jyväskylästä on sarjanousija, joka on aloittanut kautensa erittäin hyvin. Joukkue on onnistunut voittamaan lähes poikkeuksetta tiukat ottelut pienellä marginaalilla, josta kertoo myös maaliero 21-18. Pelaajat ovat pääosin Jyväskylään muuttaneita opiskelijoita, joista joukkueen kirkkaimpia tähtiä ovat Kytölät Jukka ja Mikko. Jukka on pelipaikasta huolimatta tehnyt hyvin pisteitä oikea-aikaisilla nousuilla. Mikko taas on viime vuoden Ykkösen pistepörssin voittaja.

Sääksjärven Loiske on aloittanut kauden vaatimattomasti pistesaldon näyttäessä toistaiseksi nollaa. Joukkue on menettänyt viime kauden pistepörssin kärkinimen Tomi Lahtisen lauantain vastustaja KaDyn riveihin. Loiskeen on aloitettava kuromaan eroa edellä oleviin kiinni, jos he haluavat vielä tosissaan taistella sarjapaikasta. Ruutupaidat kohtasi kauden avausottelussa Loiskeen Variskalla, ja sillä kertaa pisteet jäivät Vaasaan lukemin 3-0.

Ruutupaitojen Leo Tuiskun mukaan joukkue on hyvässä iskussa tällä hetkellä.

- Viikonloppuna on kaksi erittäin mielenkiintoista ottelua. KaDysta tulee mieleen muutaman vuoden takainen Ruutupaidat, sillä noustuamme liigaan, taistelimme heti mitalista. Loiske-ottelu on hyvin tärkeä molemmille joukkueille, joten siitä ottelusta tulee varmasti todella tiukka. Kokoonpanomme on tällä hetkellä erinomainen, vaikkakin Loukeen poissaolo on harmittava. Tavoitteenamme on kuitenkin lähteä voittamaan molempia otteluita vahvan joukkuepelaamisen kautta, jutteli Leksa viikonlopun koitoksista.

Ruutupaidat-KaDy pelataan lauantaina 12.12. Kauppiksella klo 15.00 alkaen.