Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Ruutupaidat tappioon Loisketta vastaan (13.12.2009)

Ruutupaidat ei onnistunut ottamaan vieläkään toista perättäistä voittoa Futsal-liigassa. Voittoputken esteenä oli sarjajumbo Loiske, joka oli vaasalaisryhmää vahvempi tiukassa kamppailussa Sääksjärvellä sunnuntaina. Ruutupaitojen hyvästä loppumylläkästä huolimatta pisteet jäivät kotijoukkueelle lukemin 3-2 (2-1).

Ensimmäiselle jaksolle tuli terävä kotijoukkue ja Ruutupaidat oli ajoittain hätää kärsimässä. Hieman flegmaattisesti esiintynyt vierasjoukkue joutui takaa-ajoasemaan kotijoukkeen mentyä parin minuutin pelin jälkeen 1-0 -johtoon. Ruutupaitojen Sami Korhonen onnistui tasoittamaan ottelun, mutta Loiske iski puoliajalla vielä kertaalleen. Hieman onnekkaasti tullut kotijoukkeen toinen maali jäi jakson viimeiseksi, joten tauolle siirryttiin 2-1 -tilanteessa.

Toiselle jaksolle tuli terävämpi Ruutupaidat ja tavoitteena oli ottaa prässi ylempää kuin ensimmäisellä jaksolla. Loiske olikin ajoittain vaikeuksissa oman pelinrakentelun kanssa ja Ruutupaidoille siunaantui hyviä maalintekopaikkoja, mutta verkkoon ei palloa saatu. Sitä vastoin Loiske iski vastahyökkäyksestä kolmannen maalin. Loppuajan Ruutupaidat haki maalia ilman maalivahtia ja Tomislav Krstevski onnistuikin tekemään maalin. Hyvistä mahdollisuuksista ja suvereenista pyörityksestä huolimatta tasoitusta ei tullut, vaan Loiske otti kauden ensimmäiset pisteensä.

Ruutupaitojen Leo Tuisku oli pettynyt tulokseen ja tapaan jolla joukkue pelasi tänään.

- Vastustaja ansaitsi voiton, sillä emme olleet tänään parhaimmillamme. Tästä ottelusta olisi pitänyt saada vähintään tasuri, mutta näin käy, kun tuijotetaan sarjataulukkoa. Moni pelaaja pelasi alle oman tasonsa ja liikuimme erittäin laiskasti. Liekö eilinen peli sitten vaikuttanut näin paljon, sanoi Tuisku ottelun jälkeen.

Loiske pelasi omilla vahvuuksillaan ja puolusti tarkasti ja taisteli koko joukkueella. Ruutupaidoista parhaana palkittiin maalivahti Petri Tuomela, joka torjui muutaman kerran hyvin ja pelasti pari maalia.

Seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina Tampereella, kun Ruutupaidat kohtaa aina kovan Ilveksen.

Kokoonpano: Petri Tuomela, Rasmus Hakala, Jan Westermark, Ville Kauppinen, Leo Tuisku, Pekka Liukkonen (c), Lassi Mäkitalo, Nicolas Tuisku, Tomislav Krstevski, Sami Korhonen, Juho Mäkiniemi, Tony Soikkeli

Tilastot: http://www.futsal.fi/tiedotearkisto/?num=21017