Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Ruutupaidat haastaa Ilveksen (18.12.2009)

Ruutupaidat jatkaa Futsal-liigaa tulevana lauantaina, kun joukkue matkustaa hyvässä iskussa olevan Ilveksen vieraaksi Tampereelle. Perinteisesti Ruutupaidat on ollut vaikea vastus keltapaidoille, joten ottelusta tulee tälläkin kertaa varmasti tiukka taistelu.

Ilves on pelannut viime ottelut erinomaisesti ja kolmesta viime ottelusta onkin saldona kolme voittoa, joista viimeisin Loiskeesta lukemin 9-2. Ilves on vuosien saatossa kuulunut aina liigan kovimpiin jengeihin ja sama lienee asian laita nytkin. Timor Inapshba ja Antti Teittinen ovat olleet tällä kaudella joukkueen tehokkaimmat pistenikkarit, molempien saldon näyttäessä kymmentä pistettä.
 
Ruutupaidat otti viime viikon lauantaina makean voiton KaDysta, mutta liekö hyvä peli vaikuttanut siihen, että sunnuntaina kävi kylmät Loiskeen kanssa. Saldona kahdesta ottelusta oli siis yksi voitto, joka on ihan tyydyttävä tulos, mutta Loisketta vastaan olisi pitänyt pystyä parempaan. Joukkueen terveystilanne on hyvä, ainut poissaolija pitkäaikaispotilas Rami Loukeen lisäksi on maalivahti Petri Tuomela, joten Rasmus Hakala ottanee torjuntavastuun. Keskiviikkona Ruutupaidat pelasi harjoitusottelun Ykkösdivisioonajoukkue HP-Teamia vastaan.

Ilves-Ruutupaidat pelataan lauantaina 19.12. klo 15.00 Spiral-hallissa. Peli nähtävissä suorana osoitteessa http://www.ilvesfs.fi/videot.php