Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Ruutupaidat koki Ilveksen vireen (19.12.2009)

Hyvässä iskussa oleva Tampereen Ilves otti voiton Ruutupaidoista lauantain Futsal-liigan ottelussa Tampereella. Tarkasti puolustanut Ruutupaidat pysyi ottelussa kohtalaisen hyvin mukana, vaikka Ilves hallitsikin pallollista peliä. Loppunumerot 6-2 (2-0) mairittelevat hieman kotijoukkuetta.

Ensimmäinen jakso oli tarkkaa peliä, jonka aika Ipa onnistui kuitenkin hankkimaan kahden maalin johdon. Varsinkin toinen maali kuusi sekuntia ennen taukoa olisi voinut Ruutupaitojen kannalta jäädä tulematta. Ruutupaitojen terävin ensimmäisellä jaksolla oli Tony Soikkeli, jolla oli pari hyvää maalipaikkaa. Kenttätapahtumien perusteella Ilves oli parempi, mutta kovin montaa kertaa ei Ruutupaitojen Rasmus Hakala joutunut torjumaan.

Huolimatta Ilveksen myöhäisestä maalista ensimmäisellä jaksolla, sai vaasalaispoppoo hyvän alun toiselle jaksolle, kun Tomislav Krstevskia rikottiin ja Ruutupaidoille tuomittiin kuusimetrinen. Pekka Liukkonen iski pallon varmasti verkkoon pilkulta. Ilves osui kuitenkin melko nopeasti kolmannen kerran, mutta Krstevski tuikkasi kantapäällä pallon maalin ja Ruutupaidat oli jälleen mukana. Liukkonen laitettiin maalivahdiksi ja Ruutupaidat haki tasoitusta. Toisin kuitenkin kävi, sillä Ilves iski loppuminuuteilla vielä kolmesti. Kotijoukkueen maalivahti teki osumista yhden hienolla volleylla.

Leksa Tuisku ei ollut kovin pettynyt lopputulokseen, mutta kaipasi lisää pelirohkeutta.

- Kokemattomuuden piikkiin voidaan tänään laittaa osa tuloksesta. Lisäksi ylivoima ei toiminut ollenkaan. Puolustimme jälleen hyvin, mutta alkukaudestakin ollut ongelma hyökkäyspelaamisessa on tullut vähän takaisin, mietiskeli Tuisku ottelun jälkeen.

Ruutupaidoista parhaana palkittiin tänään Krstevski, joki oli jälleen päänvaivana vastustajille. Lisäksi Rasmus Hakala pelasi kelpo ottelun ja torjui muutaman kerran hienosti toisella puoliajalla.

Ruutupaidat ja Futsal-liiga siirtyy joulu- ja maaottelutauolle. Ruutupaidoista ei tällä kertaa kukaan mahtunut maajoukkueeseen, mutta eiköhän tämäkin asia korjaannu viimeistään keväällä. Ruutupaidat viettää tänään seuran virallista pikkujoulua, joten pelaajia ja taustoja on mahdollista nähdä Vaasan yössä.

Kokoonpano: Rasmus Hakala, Jan Westermark, Ville Kauppinen, Leo Tuisku, Lassi Mäkitalo, Pekka Liukkonen(c), Joel Sunabacka, Tomislav Krstevski, Tony Soikkeli, Aleksi Rouhiainen

 

Tilastot: http://www.futsal.fi/tiedotearkisto/?num=21114

Ilves-raportti: http://www.ilvesfs.fi/ottelut.php?ottelu_id=17