Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Matka pohjoiseen (1.1.2010)

Vuosi 2010 potkaistaan Ruutupaitojen osalta käyntiin kahdella vieraspelillä Pohjois-Suomessa. Ensin joukkue kohtaa lauantaina Oulussa sarjakakkosen Tervarit ja sunnuntaina Kemissä taistellaan tärkeistä pisteistä FT Kemi-Tornion kanssa.

Tervareita vastaan pelattu kotiottelu syksyllä jätti Ruutupaidoille hampaankoloon paljon, sillä ottelu oli suhteellisen tasainen, mutta oululaisryhmä onnistui lopulta voittamaan lukemin 2-4. Tervarit on aina ollut Ruutupaidoille tasainen vastus, ja niin varmasti myös tällä kertaa. Tervarit on kuluvalla kaudella ollut sarjan tehokkain hyökkäyspäässä 59:llä maalilla, joten myös pistepörssin kärkisijoilla on useita joukkueen pelaajia.

FT Kemi-Tornio –ottelu Vaasassa jätti ehkä vieläkin enemmän jossiteltavaa kotijoukkueen kannalta. Ruutupaidat johti syksyllä pelattua ottelua jo neljällä maalilla, mutta Futsal-liigan pohjoisin joukkue onnistui kääntämään ottelun ja poistui Vaasasta kolmen pisteen kera. FT Kemi-Tornio on tällä hetkellä karsijan paikalla ja tarvitsee kipeästi pisteitä, kuten myös Ruutupaidat, joten ottelu on erittäin mielenkiintoinen.

Ruutupaidat lähtee pisteiden keruuseen melko ehjällä ryhmällä, joskin Jan Westermarkin todennäköinen poissaolo on menetys.