Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Synkkä viikonloppu Ruutupaidoille (4.1.2010)

Suurin odotuksin pohjoiseen lähtenyt Ruutupaidat palasi kotiin mukanaan vain muistoja, sillä pistepussi ei kasvanut kahden vierasottelun aikana lainkaan viikonlopun aikana. Lauantaina Tervarit oli selvästi vahvempi ja sunnuntainakaan ei Ruutupaidat pystynyt kovin vakavasti haastamaan samoista sijoituksista kamppailevaa FT Kemi-Torniota.

Ruutupaidat aloitti tuplaviikonlopun Oulussa, jossa joukkue kohtasi kovan Tervarit-ryhmän. Niskanpäällä ollut Tervarit voitti lopulta suurinumeroisesti 9-2 (3-1), vaikka Ruutupaidat sinnitteli mukana. Lopussa maaleja tuli turhan monta, joten lukemat ehkä mairittelevat kotijoukkuetta. Ruutupaidoista maalinteossa onnistuivat Aleksi Rouhiainen ja Juho Mäkiniemi.

Viikonlopun toinen ottelu oli erittäin tärkeä koitos FT Kemi-Torniota vastaan. Voitto mielessä otteluun lähtenyt Ruutupaidat oli koko ottelun ajan askeleen perässä hyvin pelannutta kotijoukkuetta vastaan. Loppuhetkillä Ruutupaidat sai kavennuksen 3-1:een, kun kantapäävaivasta kärsinyt Aleksi Rouhiainen onnistui kieputtamaan pallon verkkoon. Lopulta FT Kemi-Tornio viimeisteli vielä kahdesti ja loppunumerot olivat 5-1 (1-0).

Ruutupaitojen Leo Tuisku ei ollut kovinkaan tyytyväinen viikonlopun retkeen.

- Varsinkin toisessa ottelussa olisi pitänyt pystyä parempaan ja haastamaan kotijoukkue. Siihen emme pystyneet ja se näkyy myös tulostaululla. Tervarit oli sen sijaan kova nippu, jonka voittamiseen olisi tarvittu nappisuoritus ja vähän onnea. Meiltä puuttui muutama pelaaja otteluista, joka näkyi hieman tärkeissä paikoissa. Erityismaininnan ansaitsee kapteeni Pekka Liukkonen, joka taisteli sairaana joukkueen puolesta, mutta valitettavasti sekään ei tällä kertaa auttanut, totesi Leksa viikonlopusta.

Liukkosen lisäksi parhaimpiin viikonloppuna kuului Tomislav Krstevski, joka pokkasi parhaan pelaajan palkinnot molemmista otteluista, mutta jäi hyökkäyspäässä yksin. Rouhiainen ansaitsee maalien myötä myös kehut.

Ruutupaidat on hävinnyt nyt kolme ottelua putkeen ja karsijan paikka on vain yhden pisteen päässä. Mahdollisuus voittosaldon kasvattamiseen on tulevana keskiviikkona, kun Loppiaisen ottelu Mad Maxia vastaan pelataan keskiviikkona 6.1. Kauppiksella jo klo 15.00 alkaen.

Kokoonpano: Rasmus Hakala, Pekka Liukkonen (c), Ville Kauppinen, Nicolas Tuisku, Lassi Mäkitalo, Juho Mäkiniemi, Aleksi Rouhiainen, Tomislav Krstevski, Tony Soikkeli, Leo Tuisku