Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Palaako Ruutupaidat voittojen tielle? (5.1.2010)

Loppiaisena jatkuu Futsal-liiga, kun Ruutupaidat kohtaa hyvässä iskussa olevan Mad Maxin. Kauppiksella pelattavassa ottelussa valkeakoskelaiset lähtevät hakemaan jo viidettä tappiotonta ottelua putkeen, kun taas Ruutupaidat tavoittelee ensimmäisiä pisteitään sitten KaDy-voiton.

Kolmen vierastappion Ruutupaidat on tipahtanut sarjataulukossa alaspäin ja karsijan paikka uhkaa vaasalaisia, jos tahti ei muutu. PoPa on tällä hetkellä toiseksi viimeisellä sijalla, mutta ero Ruutupaitoihin on ainoastaan yksi piste ja joukkueet pelaavat vielä keskinäisen ottelun Porissa. Ruutupaidat saa Mad Max -otteluun mukaan puolustuksen johtohahmon Jan Westermarkin, joka ei ole pelannut kahteen otteluun. Kapteeni Pekka Liukkosen pelikunto on edelleen arvoitus, mutta muuten kotijoukkue pääsee otteluun parhaallaan. Tornihuhun mukaan joukkue saa huippuvahvistuksen Mad Max -puolustuksen kiusaksi.

Mad Max on pelannut siis neljä tappiotonta ottelua putkeen saldon näyttäessä kahta tasapeliä ja kahta voittoa. Edelliset kaksi ottelua sujuivat Mad Maxilta mainiosti, kun ensin joukkue voitti suurinumeroisesti TPK:n vieraissa ja seuraavana päivänä mestarijoukkue GFT jäi tasapeliin Valkeakoskella. Joukkueen paras pistemies on kaudella ollut Jaakko Laitinen. Meriittinä Mad Maxille täytyy antaa myös hyvä Maajoukkue-edustus, joka osui tällä kertaa kolmelle pelaajalle. Laitinen, Juha Ojanperä ja Joni Pakola edustavat ensi viikolla Suomea kaksoismaaottelussa Unkaria vastaan.

Ruutupaidat – Mad Max huomenna keskiviikkona 6.1. klo 15.00 Kauppiksella