Ruutupaidat

Raportit 2009-2010

Neljäs perättäinen tappio (7.1.2010)

Ruutupaidat ei onnistunut kasvattamaan pistesaldoaan loppiaisen ottelussa Mad Maxia vastaan, vaan vieraat onnistuivat kääntämään ottelun loppuhetkillä. Vielä kaksi minuuttia ennen loppua Ruutupaidat johti ottelua, joka päättyi lopulta kuitenkin lukemiin 4-5 (2-3).

Ensimmäinen jakso mentiin tasaisissa merkeissä. Maalintekotilanteita siunaantui molemmille joukkueille. Mad Max siirtyi johtoon vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen, mutta Ruutupaidat tasoitti heti perään ja meni johtoon. Kotijoukkueesta onnistui Pekka Liukkonen rangaistuspotkusta, kun Tomislav Krstevskia rikottiin. Toisen maalin viimeisteli Krstevski itse. Mad Max teki kuitenkin jakson loppuminuuteilla vielä kaksi maalia ja siirtyi siten 3-2 –taukojohtoon.

Ruutupaidat tuli toiselle jaksolle hyvällä sykkeellä ja vaasalaisyleisö näkikin tilanteen muuttuvan. Ensin Liukkonen iski toisen maalinsa jälleen pilkulta, jonka jälkeen onnistui Krstevski. Usko voittoon oli kova, mutta Mad Max tuli väkisin tasoihin ja lopulta valkeakoskelaiset onnistuivat iskemään vielä voittomaalinkin viimeisellä minuutilla.

Ruutupaitojen Leo Tuisku olisi luonnollisesti toivonut joukkueelle parempaa lopputulosta.

- Pelasimme aivan kelpo ottelun, mutta se ei tälläkään kertaa riittänyt. Näitä pelejä on alettava pian voittamaan, jos haluamme ensi vuonnakin pelata tällä tasolla, sanoi Tuisku ottelun jälkeen.

Ruutupaidat sai otteluun viime kauden pisteykkösen Arto Saranpään, joka pelasi pirteästi ja toi lisävaihtoehtoja pelaamiseen. Saranpäänkään apu ei kuitenkaan riittänyt, vaikka joukkue pelasi hyvin ja olisi ansainnut vähintään pisteen. Ruutupaidoista onnistuivat parhaiten kahden maalin miehet ja palkitut Liukkonen ja Krstevski.

Ottelut jatkuvat lauantaina 16.1. vierasottelulla Jyväskylässä KaDya vastaan.

Kokoonpano: Rasmus Hakala, Jan Westermark, Ville Kauppinen, Leo Tuisku, Lassi Mäkitalo, Pekka Liukkonen(c), Tony Soikkeli, Tomislav Krstevski, Arto Saranpää, Juho Mäkiniemi, Aleksi Rouhiainen

Tilastot: http://www.futsal.fi/tiedotearkisto/?num=21271