Ruutupaidat

Raportit 2010-2011

Ruutupaidoilta huikea toinen puoliaika (06.11.2010)

Ruutupaidat tarjosi muutamalle innokkaalle joukkueen fanille erittäin viihdyttävän ottelun Ykkösessä lauantaina Zenithin vieraana. Huikean nousun arkkitehtina oli Tomislav Krstevski, joka oli hyvällä pelipäällä.

Ottelu ei alkanut Ruutupaidoilta erityisen vahvasti. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue onnistui iskemään hieman helponnäköisesti 4-2-taukolukemat. Peli sinänsä oli tasaista ja Ruutupaidoilla oli omat mahdollisuutensa. Tauolle mentiin kuitenkin melko luottavaisena, sillä loppuhetken kavennus toi joukkueelle itseluottamusta. Ensimmäisen puoliajan maalit iski Ruutupaidoille Sami Korhonen ja Krstevski.

Toinen puoliaika oli Ruutupaidoilta aivan upeaa peliä ja selvästi kauden parasta. Maaleja tuli tasaiseen tahtiin ja välillä maalit olivat erittäin hienoja sommitelmia. Tutkapari Krstevski-Pekka Liukkonen toimi loistavasti ja koko kenttä pelasi erinomaisesti. Krstevski teki kaikkiaan neljä osumaa ja Liukkonen kaksi. Muista joukkueen maaleista vastasivat toistamiseen Korhonen ja maalivahti Kimmo Oksasen heitosta Jani Kujanpää. Zenith ei enää maaleja iskenyt, joten loppunumerot olivat 4-9.

Ruutupaidat nosti prässiään toisella jaksolla ja se vaikeutti ratkaisevasti Zenithin peliä. Vaasalaiset pelasivat koko ottelun hyvällä ja aktiivisella asenteella niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin, mikä oli tärkein tekijä voittoon. Toisella puoliajalla kotijoukkue ei luonut käytännössä yhtään maalipaikkaa, se kuvaa hyvin Ruutupaitojen mahtavaa suoritusta. Zenith oli joukkueena ihan ookoo, tyypillinen keskikastin nippu.

Ruutupaidat jatkaa matkaa sunnuntaina Tammisaareen, jossa vastaan asettuu mielenkiintoinen ESC. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kokoonpano: Kimmo Oksanen, Jukka Vankka, Jan Westermark, Pekka Liukkonen (c), Lauri Karri, Tomislav Krstevski, Tero Saarela, Jani Kujanpää, Joel Sunabacka, Sami Korhonen, Aleksi Rouhiainen, Ville Kauppinen