Ruutupaidat

Raportit 2010-2011

Ruutupaidat menetti johtoaseman (09.01.2011)

Ruutupaidat - AC Stoppi   3-4 (1-1)

Etukäteen oli tiedossa että ottelusta tulee kiihkeä. Helsinkiläinen AC Stoppi on Stop Huumeille ry:n futsaljoukkue, joka on kasattu Helsingin lähiössä asuvista ulkomaalastaustaisista pelaajista sekä muutamasta muusta pelaajasta ja se kyllä näkyi kenttä tapahtumissa. Ottelu alkoi Ruutupaitojen kannalta mallikkaasti, kun 13:sta minuutin kohdalla Joel Sunabacka vei joukkueensa johtoon Jani Kujanpään esityöstä. Vierailijat kuitenkin kuittasivat RP:n johtomaalin vain pari minuuttia tästä ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toista puoliaikaa kerettiin pelaamaan reilut 6 minuuttia kun Ruutupaidat siirtyi taas maalin johtoasemaan, tällä kertaa Jani Kujanpää oli pahanteossa. Ajassa 29:38 vieraat tulivat jälleen tasoihin.

Sitten alkoi tapahtua, AC Stoppi järjesti sellaisen hulabaloon, että oksat pois...ensin Valdrin Seferi otti punaisen kortin väkivaltaisesta käytöksestä ja pian tämän jälkeen joukkueen pelaajavalmentaja Paulo Pimentel näytti käyttäytymisen esimerkkiä ja otti toisen keltaisensa. Lisäksi vierailijoiden joukkueenjohtaja parjasi kovaan ääneen katsomosta tuomarien päätöksiä ja kyseenalaisti onko tämä nyt sitä futsalin edistämistä...WTF??? Oliskohan pitänyt nauttia matkaeväitä pikkaisen vähemmän.

Ruutupaidat pääsi lähes 3,5 minuuttia pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Pelikellon näyttäessä 31:29 Joel Sunabacka tekee illan toisen osumansa J-C Westermarkin syötöstä ja vie RP:n taas maalin karkumatkalle. Vajaa minuutti päästiin vielä pelaamaan ylivoimalla mutta lisämaalia ei saatu. Lopun 5 minuuttia Ruutupaidat esitti täydellistä jäätymistä ja AC Stoppi tuli rinnalle ja ohi, näin ollen pisteet matkasivat 3-4 Helsinkiin.