Ruutupaidat

Raportit 2010-2011

2-joukkueen härkäviikot, osa II (21.01.2011)

Sisu-Pallo - Ruutupaidat/2   4-9 (2-2)

2-joukkue matkasi torstai-illan myöhäisotteluun Ylistaron Kirmaushalliin Sisu-Pallon vieraaksi. Ottelu alkoi suht hermostuneesti molemmilta joukkueilta. Paikkoja siunaantui muutama puolin ja toisin, joista kotijoukkue tekikin ensimmäisen kun peliä oli pelattu n. 5 minuuttia. RP ei tästä hätkähtänyt, sen verran hyvin latautuminen peliin oli sujunut, että usko itseensä oli todella huipussaan. Timo Rasinmäki kuittasikin melko pian tekemällä 2 maalia, mutta erän lopussa kotijoukkue survoi väkisin korkealla jalalla maalin RP:n verkkoon. Samaisessa tilanteessa RP:n maalivahdin Jarkko Keskikurun nokka aukesi, mutta maalaistollotuomarit eivät tässä mitään rikettä nähneet. Tauolle Siirryttiin jännittävissä 2-2 lukemissa.

Toisella puoliajalla Ruutupaidat otti viiden maalin etumatkan ja Seinäjokelaiset pääsivät välillä kuromaan parilla maalilla, mutta Pasi Jussilan jäätävä pommi puolesta kentästä katkaisi kotijoukkueen selkärangan lopullisesti.

Summasummarum, Seinäjokiset oli paskoja, he kun keskittyivät enemmän marisemiseen kuin pelaamiseen, tuomarit oli aivan pihalla mutta 1 kentän tutkapari oli ihan liekeissä, tehtaillen yhteensä 6 maalia, joista Timo Rasinmäki (4) ja pelaajapulan vuoksi kentälle hälytetty RP:n manageri Marko Rintamäki (2). Lisäksi Samppa Lipasti iski myös 2 maalia.

Seinäjokisilla on ilmeisesti vedetty budjetti niin tiukalle, ettei rahaa ole jäänyt virallisiin pöytäkirjoihin, näin ollen kaikki syöttöpisteet on jäänyt merkkaamatta. Härkäviikon 3.s osa pelataan jo lauantaina, kun samainen Sisu-Pallo saapuu kauppikselle klo 15.