Ruutupaidat

Raportit 2010-2011

Ruutupaidat teurasti HauPan (31.01.2011)

Ruutupaidat - HauPa   17-0 (6-0)

Sunnuntaina saapui kauden viimeiseen kotiotteluun vieraita pohjoisesta, kun Haukiputaan Pallo tuli ottamaan mittaa RP:n kovassa nousussa olevasta kunnosta. Ennakkoon arveltiinkin että ottelusta saattaa tulla maalijuhlat, olihan HauPa sarjajumbo ja RP latonut kahdessa edellisessä ottelussa 22 maalia.

31.1.2011_029_Medium

Ilkka Laihon pommi matkalla verkon perukoihin.

Ottelun alku melko rauhallinen, sillä avausmaali näki päivänvalon vasta kun pelikello näytti 5.32. Maalirumban käynnisti siis Sami Korhonen, joka tehtaili lopulta 4 maalia. Ensimmäisessä erässä oli tukulti paikkoja, mutta Ruutupaidat käytti niistä hyväksi vain 6, asialla vielä Hannes Hautala (2+2), Lassi Mäkitalo (3+0) sekä Ilkka Laiho (3+4).

Toiselle puoliajalle HauPa oli hetken kerennyt hengähtää ja yrittänyt kerätä rivejään, mutta tasoero tuli entistä selvemmin esille. Jani Kujanpää (1+2) jatkoi Ruutupaitojen maali-iloittelua ja ajassa 32:02 alkoi hetkellinen yhden miehen show, esittäjänä Ruutupaitojen pitkäaikainen kapteeni Pekka Liukkonen (3+0), joka iski neljässä minuutissa 3 maalia HauPan verkkoon. Yksi näistä maaleista oli ehdottomasti illan komein, J-C Westermarkin (0+5) kaaripallosta Luikkonen täräytti puolivolleysta maalivahdin längistä pallon verkon perukoille.

Ruutupaidat peluutti molempia maalivahteja, ensimmäisen puoliajan pelasi Jukka Vankka ja toisen Kimmo Oksanen, eipä heillä tosin liiemmälti hommia ollut.

Futsal Liigaan on jo nousun varmistanut ACE ja SoFo, mutta 3.sija on vielä auki. Ruutupaidat on ennen viimeistä kierrosta sijalla 4, vain 2:n pisteen päässä AC Stopista. RP:ssä usko omaan tekemiseen on nyt huipussaan ja joukkue uskookin kaatavansa viimeisessä pelissään ACEn vieraissa. Samalla AC Stoppi ei saa ottaa vieraspelistään MuSaa vastaan kuin enintään yhden pisteen ja RP:n nousu olisi tosiasia.

Ruutupaitojen viimeinen ottelu siis la 5.2 klo 15 ACE - Ruutupaidat, Tamppi-Areena (Tampere)