Ruutupaidat

Raportit 2010-2011

Edustusjoukkue päätti kautensa tappioon (09.02.2011)

ACE - Ruutupaidat   4-0 (2-0)

Ruutupaidat matkasi lauantaina 5.2 Tampereelle sarjakärki ACEn vieraaksi. Ottelun ennakkoasetelmat olivat seuraavat:

ACE oli jo varmistanut nousunsa Futsal Liigaan ja panoksena tässä pelissä oli enää Futsal Ykkösen voitto.

Ruutupaitojen voittaessa ja AC Stopin ottaessa MuSalta enintään yhden pisteen, nousisi Ruutupaidat sarjan kolmanneksi.

ACE sai otteluun salama-alun, kun peliä oli pelattu vasta vajaa 2 minuuttia, oli pallo löytänyt tiensä jo Ruutupaitojen verkkoon. 12:sta minuutin kieppeillä ACE iski toistamiseen ja tauolle siirryttiin 2-0 lukemissa. Ruutupaidoilla oli myös muutama oiva maalintekopaikka, mutta kotijoukkueen maalivahti esti RP:n yritykset.

Toiselle jaksolle Ruutupaidat tuli terästäytyneenä ja saikin pallokontrollin itselleen, ACEn puolustus oli ajoittain pahassa pinteessä mutta se tärkein, maali jäi puuttumaan.

Sami Korhosen saama punainen kortti kesken kotijoukkueen aikalisän herätti suurta ihmetystä. Näin ollen ACE pääsi pyörittämään ylivoimalla ja iskikin pallon pian Ruutupaitojen verkkoon. Tämän jälkeen RP pelasi lentävällä maalivahdilla ja ajassa 39:27 iski ACE lopullisen sinetin ja 4-0 maali oli tosiasia. ACE päästi 14 pelissä ainoastaan 24 maalia, joka kertoo osaltaan erittäin organisoidusta ja kurinalaisesta puolustuspelaamisesta.

Ruutupaitojen lopullinen sijoitus sarjassa oli 5. ja Futsal Liigaan nousivat kaudeksi 2011-2012 ACE Tampereelta, SoFo Somerolta ja AC Stoppi Helsingistä. Sarjaporrasta alemmas Kakkoseen putosivat Gepardi Toijalasta, LA-VE Lappajärveltä ja HauPa Haukiputaalta.

1-joukkue_2010-2011

Arkistokuva