Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Ensimmäinen pelituntuma saatu


Ruutupaidat kävi tiistai iltana hakemassa pelituntumaa alkavaan kauteen, kun Kokkolassa järjestettiin perinteinen K-Rauta turnaus. Matkaan lähti 8 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Mukana oli kolme uutta pelaajaa ja koko joukkue esiintyi pirteästi.

Ensimmäisenä vastaan asettui Sievi Futsal. Ottelu kulki Sievin pitäessä enemmän palloa ja Ruutupaidat pyrki puolustamaan tiukasti ja iskemään vastahyökkäyksillä. Hyviä maalipaikkoja saatiinkin luotua vino pino, mutta epätarkkuus ja maalivahdin hyvät torjunnat vesittivät tilanteet yhtä lukuunottamatta. Toki Sievilläkin paikkoja oli ja niistä paremmalla prosentilla tekemällä ansaitsivat voiton.

Illan toisessa pelissä kohdattiin IK Myran, joka täksi kaudeksi nousi Vaasan ja Keski-Pohjanmaan yhteiseen kakkoseen. Tässä ottelussa osat vaihtuivat ja RP hallitsi palloa Myranin hyökätessä tilaisuuden tullen suoraviivaisesti vastaan. Maalipaikat käytettiin paremmalla prosentilla ja puolustus pysyi hyvin organisoituna.

Tästä on hyvä jatkaa valmistautumista kohti Ykkösen kamppailuja, jotka alkavat reilun kahden viikon kuluttua.

TP-Kaarle - IK Myran   5-1

Ruutupaidat - Sievi Futsal   1-4

Ruutupaidat - IK Myran   5-1

TP-Kaarle - Sievi Futsal 2-1 rp 4-4

 

Kokoonpano: Kimmo Oksanen mv, Jukka Vankka mv, Zoran Peic, Armin Vrana, Lauri Karri, Pekka Liukkonen, Toni Pylkkänen, Matias Träskbäck, Sami Korhonen, Tero Saarela