Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Kausi alkoi murskatappiolla

Ruutupaidat-ESC 2-11 (1-5)

 

Ruutupaitojen kausi sai todella huonon alun, kun ESC murskasi RP:n todellisella selkäsaunalla. Suuri tappio johtui lähinnä liiallisesta hyökkäysinnosta tappioasemassa ja vastustaja pääsi jatkuvasti vaarallisiin vastahyökkäyksiin. ESC myös käytti paikkansa erinomaisen hyvällä prosentilla. Kotijoukkueellakin oli omat paikkansa kaunistella lukemia, mutta vieralijoiden maalissa pelannut Martin Ekholm oli aivan ilmiömäisessä vireessä.

Ottelun alku oli tasaista kyttäilyä joskin molemmilla oli muutama hyvä paikka ensimmäisellä viisiminuuttisella. Arto Saranpää vei RP:n johtoon ajassa 13:20, mutta ESC:n nopea tasoitus vain minuuttia myöhemmin lamaannutti kotijoukkueen. Kokomustassa pelannut vierasjoukkue sai todellisen ”momentumin” puoliajan lopussa tehden viimeisellä viisi minuuttisella peräti neljä maalia. Ruutupaitojen puolustuspeli tuntui olevan lievästi sanottuna tuuliajolla puoliajan lopussa.

Edes maalivahdin vaihdos toiseen puoliaikaan ei herättänyt RP:tä ja sama meno kuin ensimmäisen puoliskon viimeinen viisi minuuttia jatkui toisellä kaksikymppisellä. Liiallinen into saada kavennuksia aikaan aiheutti jatkuvat ylivoima hyökkäykset omaan päähän, joista verkot alkoivat heilua heti ensiminuuteista lähtien. Peliä oli pelattu vasta 23:16, kun peli oli jo 1-8, joka kertoo karua kieltään kuinka huonosti toinen puoliaika lähti käyntiin. Sanottakoon sekin, että RP:llä oli myös lukuisia laukauksia lähietäisyydeltä saada kavennuksia aikaan, mutta järjestäen vierailijoiden maalivahti koppasi pallot. ESC pelasi hyvällä asenteella pelin loppuun asti viimeistellen lopulta peräti 11 maalia.

Ruutupaidoilla on nyt työtä harjoituskentällä varsinki puolustuspelin suhteen, että ensi viikonloppuna suunta kääntyisi. Ensi viikon lauantaina RP matkustaa Pirkkalaan, jossa he saavat vastaansa paikallisen PJK:n. Sunnuntaina puolestaan minibussi suuntaa nokkansa kohti Turkua, jossa kohdataan ÅIFK. Ruutupaitojen kauden avaus myös edellisellä kaudella oli surkea. Silloin tuli Kylveltä 3-7 lukemin tappio, mutta kyllä se siitä taas lähtee! Toivottavasti ensi viikonlopun jälkeen olisi jo pisteitä plakkarissa.

 

Maalit:

1-0 Arto Saranpää

1-1 Johan Estlander

1-2 Paulo Pimentel

1-3 Jonas Sjöblom

1-4 Timo Brotkin

1-5 Paulo Pimentel

1-6 Timo Brotkin

1-7 Johan Estlander

1-8 Daniel Westerlund

2-8 Zoran Peic

2-9 Johan Estlander

2-10 om

2-11 Paulo Pimentel

 

Joukkueiden parhaina palkittiin:

Ruutupaidat: Pekka Liukkonen

ESC: Martin Ekholm

 

HoTo