Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Kahden pelin viikonloppu

 

Ruutupaidat aloitti kautensa viime viikon lauantaina kotoisella Kauppiksella todella surkeasti häviten ESC:lle murskalukemin 2-11. RP lähteekin nyt sisuuntuneena kasvojenpesuun, kun tulevana lauantaina joukkue kohtaa Pirkkalassa PJK:n ja sunnuntaina turussa sarjanousija ÅIFK:n.

PJK:n RP kohtasi viime kaudella Vaasassa, jolloin tasaisen väännön jälkeen päädyttiin 6-6 tasalukemiin. PJK hävisi avauspelinsä paikallisvastustaja ja sarjanousija YlöR:lle lukemin 4-3, vaikka oli raporttien mukaan selvästi hallinnut kenttätapahtumia. PJK oli ensimmäisessä ottelussaan laukonut peräti 44 kertaa, toivon mukaan ruuti pysyy märkänä myös lauantain koitoksessa. PJK ei ole yleensä pelannut sitä perinteistä pallonhallinta futsalia, mutta heidän taktiikansa on kuitenki ollut tehokas edellisillä kausilla ja RP saa painaa hartiavoimin töitä voiton eteen.

ÅIFK hävisi nousukarsinnoissa viime keväänä PS Villalle, mutta sai kabinetti päätöksellä paikan ykköseen, kun muutama joukkue luopui sarjapaikastaan. Joukkueen pelaajamateriaali on hyvin pitkälti sama, kun edellisvuonna ja nähtäväksi jää kuinka se sarjaporrasta ylempänä riittää. ÅIFK on hankkinut uuden valmentajan täksi kaudeksi, kun viime vuonna Popassa vaikuttanut Mikko Seppälä otti päävalmentajan vastuun. ÅIFK kärsi sarja-avauksessa niukan tappion US Skädämille lukemin 8-7. ÅIFK:lla on farmisopimus TPK:n kanssa tällä kaudella ja sieltä voi muutama pelaaja tulla vahvistamaan joukkuetta.

 

Kuusi pistettä olisi viikonloppuna siis tarjolla RP:lle ja se on myös tavoitteena ja samalla mielestä pyyhittäisiin tuo surkeaakin surkeampi avausottelu. Tärkeimpänä asiana RP:lle olisi saada edellisottelussa vuotanut puolustus toimimaan, muuten ei pistesaldo keräänny tämän viikonlopun aikana. RP ei lähde aivan täysmiehisenä viikonloppuun, mutta onneksi pelaajamateriaali on leveä ja muutama pelaaja, joka ei avausottelussa päässyt pelaamaan saa näyttää valmennusjohdolle taitonsa.

 

RP:n viikonlopun ohjelma:

PJK-RP la 29.10 klo 14 Pirkkala

ÅIFK-RP su 30.10 klo 12:30 Turku

 

-HoTo