Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Jatkuuko voittoputki Ylöjärvellä?

 
YlöR-Ruutupaidat 12.11 klo 17:00 Ylöjärven liikuntakeskus.
 
Ruutupaitojen kauden viides ottelu pelataan tulevana lauantaina vieraskentällä, jossa vastaan asettuu sarjakolmonen Ylöjärven Ryhti. Ruutupaidat voi lähteä luottavaisin mielin kamppailuun, koska huonon alun jälkeen viimeisestä kahdesta pelistä joukkue on saalistanut täydet 6 sarjapistettä. Ottelusta on kuitenki lupa odottaa tasaista, sillä YlöR on saanut pelinsä myös hyvin kulkemaan alkukaudesta. YlöR on neljästä pelaamastaan ottelusta kärsinyt vasta yhden tappion ja voittoja on jo 3 kappaletta. RP on puolestaan voittanut tälle kaudella 50% otteluistaan, saldolla 2 voittoa 2 tappiota.
 
Ylöjärvi on hallitsevan Suomenmestari Ilveksen farmijoukkue ja entisiä ilvesläisiä joukkueesta myös löytyy useampiakin. Joukkueen päävalmentajana toimii kaudella 2009-10 Ilvestä luotsannut Matti Hiltunen. Ylöjärven Ryhtiä voidaankin luonnehtia kokeneeksi joukkueeksi, joka on varmasti hankala vastus jokaiselle ykkösen joukkueelle. YlöR on kova joukkue tälle tasolle, vaikka kyseessä on siis nousijajoukkue. Tampereen kupeessa majailevalla joukkueella on tasokas pelaajamateriaali, joka myös vahvan alkukauden siivittämänä pelaa varmasti hyvällä itseluottamuksella.
 
Ruutupaidat kaatoi viime ottelussaan sarjakakkosen Zenithin kotoisella parketillaan suvereenin esityksen jälkeen maalein 4-2. Tämä voitto nosti vaasalaisjoukkueessa taas uskon tekemiseen alkukauden pimeydessä vaeltamisen jälkeen ja nyt RP:llä on mahdollisuus napata lauantaina jo kolmas voitto putkeen. Vieraspeleissä on RP:llä ollut yleensä hivenen vaihtuvuutta kokoonpanoissa ja nähtäväksi jää minkäläiset ketjut valmennuskaksikko Tero Saarela ja Jani Kujanpää saavat jalkeille. 
 
Pelistä odottaisin tarkkaa puolustaistelua molemmilta joukkueilta ja tasaisen väännön jälkeen RP lähtee kohti länsirannikkoa täydet pisteet mukanaan. Veikataan nyt vaikka maalein 4-5.
 
Joukkeiden parhaat pistemiehet:
 
Ruutupaidat
Tomislav Krvstevski 5+1=6
Pekka Liukkonen 1+3=4
Jan-Christian Westermark 0+4=4
 
YlöR
Niko Innanen 3+6
Miika Saarenrinne 4+2=6
Otto Plym 3+1=4
 
-HoTo