Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP joutui pettymään Ylöjärvellä


YlöR-Ruutupaidat 6-5 (4-1)

 

Lauantaina Futsalin Ykkösen pelissä RP kaatui peri syntiinsä ja antoi kaverille avausjaksolla liikaa eteen. Perinteinen ei muutaku rinnoille ja ohi ei tällä kertaa aivan onnistunut, kun kiri jäi maalin päähän ja pisteet jäivät Ylöjärvelle.

 

Ottelun alku oli tasaista ja jopa Ruutupaitojen hallintaa, mutta lepsu ote puolustus päässä kostautui ja kotijoukkue tuntui laittavan pallon joka paikasta sisään. Ottelua oli tahkottu 8:12, kun Antti Kalliala pääsi tuikkaamaan Sami Vartiaisen syötöstä ottelun avausmaalin. Ottelun avausjakson viimenen kymppi oli Ruutupaidoilta erittäin huono ja Mertasen Janne lisäsi Ryhdin johdon jo kahteen kellon pysähtyessä aikaan 13:54. Lauri Kivekäs ja Miika Saarenrinne iskivät vielä maalit mieheen ja kun peliä oli pelattu 18:13 YlöR oli jo ratkaisevan tuntuisessa 4-0 johdossa. RP kuitenki sai kuitenkin valoa tunnelin päähän ajassa 19:14, kun Pekka Liukkosen esityöstä Tomislav Krstevski latasi verkot tötterölle lähietäisyydeltä.

 

RP:n valmennuskaksikko Jani Kujanpää ja Tero Saarela pitivät hyvät palopuheet puoliajalla ja joukkue syttyi vielä taistelemaan, jopa pelin voitosta. Pekka Liukkonen latasikin Krstevskin poikittais syötöstä pallon maalin jo 24 pelisekunnin jälkeen kaventaen tilanteeksi 4-2. Tästä ei ollut kulunut, kuin puolitoistaminuutia, kun samainen tehokaksikko oli taas asialla ja melkeen identtisen kuvion päätteksi Liukkonen toi RP:n jo maalin päähän. RP:n taivas kuitenkin jälleen synkkeni, kun Innasen Niko vei kotijoukkueen 5-3 johtoon 25 minuutin kohdalla. Liukkosen Peksi toi kuitenkin taas RP:n peliin mukaan iskiessään hattutempun ja peli oli 5-4. Ruutupaitojen lepsuilu puolustus suuntaan kuitenkin maksoi pisteet tässä matsissa, kun jo kuudennen kerran sai joukkuen maalivahti Jukka Vankka kaivaa palloa verkon perukoilta ajassa 30:06 Innasen tehtyä illan toisen maalinsa. Ruutu lähti pelin loppupuolella hakemaan kavennnusta viidellä kenttäpelaajalla ja Lauri Karri toikin joukkueen jo maalin päähän, mutta lisämaaleja ei nähty ja täten RP kärsi kauden kolmannen tappionsa.

 

Tämä oli niitä pelejä, jotka olisi pitänyt pystyä voittamaan, mutta vastustaja sattui tekemään melkeen jokaisesta paikastaan maalin ja joukkueen maalivahdilla Jukka Vankallakaan ei ollut paras päivänsä. Pelillisesti otteluun voi kuitenkin jotenkin olla tyytyväinen ja erityisesti Pekka Liukkonen ja Tomislav Krvstevski olivat aivan pysäyttämöttämiä tässä matsissa. Taistelu taas jatkuu ensi viikon lauantaina Porissa, jossa vastaan asettuu paikallinen Musa.

 

Maalit:

8:12 1-0 Kalliala (Vartiainen)

13:54 2-0 Mertanen (Nieminen)

16:04 3-0 Kivekäs (Mertanen)

18:14 4-0 Saarenrinne (Innanen)

19:35 4-1 Krstevski (Liukkonen)

20:24 4-2 Liukkonen (Krstevski)

21:52 4-3 Liukkonen (Krstevski)

24:56 5-3 Innanen (Vartiainen)

27:24 5-4 Liukkonen (Krstevski)

30:06 6-4 Innanen (Vartiainen)

38:11 6-5 Karri (Liukkonen)

Virheet:

1.jakso 4 - 1

2. jakso 2 - 4

Varoitukset:

Ruutupaidat:J-C Westermark

Palkitut

Ryhti: Niko Innanen

Ruutupaidat: Pekka Liukkonen

Veikkauksen kulta: Innanen (Ryhti)

Veikkauksen hopea: Liukkonen (Ruutupaidat)

Veikkauksen pronssi: Krstevski (Ruutupaidat)

-HoTo